Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted Mgayarországnak...

Weisz félix kérdése:

Szerinted Mgayarországnak jobb lenne Köztársaságról-Monarhiára váltani?

Figyelt kérdés
Kérlek elősször,az igent, vagy nemet írj,aztán indokolj,és utánna még írhatsz ezzel kapcsolatos témát!
2011. máj. 13. 22:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
59%

Meg lehetne változtatni, annyit használna, mint halottnak a beöntés.

Szarból várat nem lehet építeni...

2011. máj. 14. 10:37
 22/33 anonim ***** válasza:
Mi értelme lenne annak, (hogyha alkotmányos monarchia persze) hogy a Sándor palotában király ül és nem köztársasági elnök? Nem függne az aktuális politikától az államfő, de több nem. Egyébként az a baj ezzel, hogy ki lenne a király. Még Habsburg Ottóval se nagyon barátkoznék meg, nemhogy a sok önjelölttel...
2011. máj. 14. 11:44
 23/33 anonim ***** válasza:

11:44

Az nem a parlamentáris monarchia?

2011. máj. 14. 15:06
 24/33 anonim ***** válasza:
Habsburgot nem, mert náluk minden jó után jött egy rossz, ha lenne igazi Árpádházi, aki olyan mint Álmos, Koppány, Szent István, Szent László, III. Béla, akkor igen.
2011. máj. 14. 17:19
 25/33 A kérdező kommentje:

Szerintem,nem a környező országoknak,hanem magunknak kell megfelelni,még ha kell akkor állam formát is változtatni.

Nem foglalkoztat az hogy a szomszédos országoknak nem tetszik,ha CSAK a hadierőnket nézzük akkor,talán csak Ro- mánia van fölényben!ui.:A Monarchiánk mikor összeomlott maradt "királyunk,"(nem rég a fókusz foglalkozott vele)és annak vannak gyermekei,sőtt unokái is,úgyhogy szerintem ezt az örökléses dolgot kipipálhatjuk!:)(és mint már mondtam nem helyesírásomról,hanem az államforma megváltostatásárol kérdeztem,és nekem olyan ne "beszéljen"aki a saját nevét nem bírja megadni!)A többieknek meg meg köszönöm hogy ennyire aktívak!(2 napja nyitottam meg és "özönlötök"!KÖSZÖNÖM:D):D

2011. máj. 14. 19:52
 26/33 anonim ***** válasza:
A nemzeti ellentéteket simán lerendeznéd fegyverrel oszt cső? Gratulálok...
2011. máj. 14. 19:57
 27/33 anonim ***** válasza:
Csak Románia van fölényben? Ne viccelj, a NATO szerinted nem létezik? Bárkit megtámadunk, mi fizetnénk rá.
2011. máj. 14. 20:36
 28/33 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg nem a NATO-ról, hanem csak a környező országok haderejéről beszélek,és nem a csatáról van szó,de melyik nemzet ne védené meg magát?
2011. máj. 14. 22:03
 29/33 anonim ***** válasza:
De ha megtámadod például Szlovákiát, akkor a NATO-t támadod meg, és még el is intézed Magyarországot egy jó időre, mert semelyik hadi szövetség nem fog minket felvenni azután, hogy saját szövetségeseink ellen fordultunk.
2011. máj. 14. 22:11
 30/33 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy csatázzunk velük,de ha a nemzetért kell csatázni akkor persze hogy csatázunk!Miért te nem ezt tennéd?
2011. máj. 14. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!