Weisz félix kérdése:
Szerinted Mgayarországnak jobb lenne Köztársaságról-Monarhiára váltani?
Figyelt kérdés
Kérlek elősször,az igent, vagy nemet írj,aztán indokolj,és utánna még írhatsz ezzel kapcsolatos témát!2011. máj. 13. 22:16
11/33 Vree válasza:
^ ^ Törzsközösség meg annál is tovább volt, ergo az a rulez -_-...
12/33 A kérdező kommentje:
természetesen alkotmányosra gondoltam,remélem senki nem gondolta az absz.monarhiát?!azért nem vok enyire hülye!
2011. máj. 13. 23:18
13/33 A kérdező kommentje:
ui.:vélemény nyílvánítás miatt írtam ki,em azér,mert mások provokáljanak hogy rosszul írom ki Magyarországot,bocsáss meg te nagy maximalista,siettem!(köszönöm hogy ennyi válasz érkezik)
2011. máj. 13. 23:22
14/33 anonim válasza:
Tök mindegy, mert mindent a "szabad piac" ural. Az a leggazdagabb nép, amelyik nem ismeri a pénzt.
15/33 anonim válasza:
Igen.
A király biztosítana egy bizonyos kontinuitást a politikában. Én nem tartom "visszafejlődésnek" a királyságot, elvégre mennyivel fejlettebb a mi rendszerünk, mint Svédországé, Hollandiáé vagy az Egyesült királyságé?
16/33 anonim válasza:
Ha hallgattál volna, bölcs(ebb) maradtál volna. Nem az a baj, hogy Magyarországot félregépelted, hanem: a fő kérdésben nem kell kötőjel, kérlek után vessző, elősször helyett először, utánna helyett utána... Hogy az előbbiekkel már ne bíbelődjek.
17/33 anonim válasza:
Igen, de jelenleg nem tartom aktuálisnak. Annak nem lenne értelme hogy a tartalom maradna, és csak a forma változna. Szerintem a jelenlegi monarchiákkal is épp az a baj hogy ugyanúgy működnek mint bármelyik köztársaság.
18/33 Ozmium42 válasza:
Nem vonulnék transzparensekkel az utcára tiltakozni, de nem vagyok - semmilyen - királyságpárti. Viszont demokrata sem. Semmiképp...
19/33 anonim válasza:
Nem.
A szomszéd országok elég harapósak az ilyenre, egy király kiverné a biztosítékot náluk és az senkinek sem jó, legyen az a király névleges vagy tényleges uralkodó.
Viszont a nemzetet sokkal jobban összetartja egy karizmatikus vezető, akit (majdnem) mindenki elismer. És az ilyen vezetőkhöz igenis kell a fényűzés és a mindenféle tradíciók, nem csak egy sima "álamfő" bácsi.
20/33 anonim válasza:
Magyarországnak már tök mindegy ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!