Weisz félix kérdése:
Szerinted Mgayarországnak jobb lenne Köztársaságról-Monarhiára váltani?
Figyelt kérdés
Kérlek elősször,az igent, vagy nemet írj,aztán indokolj,és utánna még írhatsz ezzel kapcsolatos témát!2011. máj. 13. 22:16
1/33 anonim válasza:
Fogalmam se nincsen.
Tudod mi az a Monarchia? Sokféle van :
- Parlamentáris monarchia
- Alkotmányos monarchia
- Abszolút monarchia
Mégis honnan szüljem, hogy te melyikre gondoltál?
2/33 anonim válasza:
NEM! És akkor most jönne az én kérdésem: Miért kérdezel ilyen marhaságot?
3/33 anonim válasza:
Nem oldaná meg a problémákat. Szerintem ez elég oknak.
4/33 anonim válasza:
Nem.
Nem kéne visszafelé fejlődni.
5/33 anonim válasza:
22:25: a köztársaságból hova tart majd a fejlődés? vagy ez a fejlődés csúcsa?
6/33 Vree válasza:
Ettől aztán minden sokkal jobb lenne. Koronázás is biztos a Szent Koronával hogy örüljön a sok múltba révedő...
A gazdaság meg nem javul közben semmit, de papíron egyre boldogabbak vagyunk.
7/33 anonim válasza:
Na és ki fejlődött többet? Az ókori görögök pár száz év demokrácia alatt vagy a keresztény monarchiák több, mint 1000 év alatt?
8/33 anonim válasza:
Szerintem felesleges.
Nem változna semmi.
Milyen monarchiára gondoltál?
Alkotmányosra?Mert akkor elég lecserélnünk a köztársasági elnököt a királyra és kész.
Viszont akkor pluszba el kell tartani a királyi családot is.
9/33 anonim válasza:
Én nagyon örülnék, ha köztársasági elnök helyett lenne egy királyi családunk, akik valóban a politika felett állnának és a nemzet egységét fejeznék ki. Azonban 90 év kihagyás után, elfogadható királyjelölt nélkül ezt képtelenség úgy bevezetni, hogy ne legyen belőle probléma.
10/33 anonim válasza:
Aztán ha kapsz a fejed fölé egy olyan királyt, akitől semmi jóra nem számíthatsz, hogyan váltanád le? Inkább egy normálisan működő demokrácia kéne kiulturált emberekkel, akik például tudnak helyesen írni, kedves kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!