Mit gondoltok a kriptozsidókról?

Na ezek valóban undormány emberek, igazat kell adnom. De nem is várhatjuk, hogy Fico és Slota ellen fellépjen az a Gyurcsány, akit ugyanúgy idesorolsz példának.
A holokauszt papjai nem tudom kicsodák, és mit csinálnak a parlamentben, gondolom ez is valami olyan szleng, amit csak bizonyos pártok támogatói értenek.
Szanyi meg egy idióta, de mint mondtam a következményeket itt nem úgy kell érteni, hogy börtön vagy más jogi büntetés. Tehát kijelentéseit maximum a választók tudnák büntetni, mert a diplomáciai hatások ugye nem játszanak belföldön.

"Azt viszont nem várhatjuk el 2011-ben, hogy ilyen kijelentések után valakit lecsukjanak, vagy bármilyen büntetést kiszabjanak rájuk, elvégre szólásszabadság van, mindenki azt mondd, amit akar. Politikai következményekről van szó, nem jogiról."
Holokauszt törvény?

Kár volt kiemelni ezt a f*szságot és megint felhozni a témát. Sok értelme nincs.
És ti mit gondoltok Mickey egérről?

"Nem mondtam ilyet! Én utálom az USÁ-t, de azt el kell ismerni, hogy jelenleg a világ legerősebb országa, és a legnagyobb hatást gyakorolja a bolygóra."
1, Elképzelésed sincs Amerikáról. Ez tény. Attól még utálhatod, csak egy beléd égetett kép lesz, nem a saját véleményed. És addig, amíg csak mások véleményét fröcskölöd magadból, és nem próbálsz meg sajátot alkotni, csak egy irányított birka vagy, nem gondolkodó ember.
2. Helyesírási hiba!!! Jelenleg a világ legerősebb országa, és a legnagyobb hatást gyakorolja a bolygóra.... KÍNÁT kínának kell írni is.

Egy zsidó is lehet átlagos ember .
Azt gondolom ,hogy
1. proli vagy
2. nincsenek priptof@szomzsidók
3. egyszer az a baj, hogy gyakorolják a vallásukat, másszor az ,hogy titokban
4. kéne főzni egy bablevest
ezeket gondolom. ja és többször ne emeld ki az ilyen hülye kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!