Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a kriptozsidókról?

Mit gondoltok a kriptozsidókról?

Figyelt kérdés
Akik mások felé teljesen átlagos embernek álcázzák magukat, de titokban tartják a zsidó hagyományokat, a zsidó identitást és élvezik a zsidó rokoni-baráti háló "állam az államban" előnyeit.
2011. máj. 13. 20:18
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
90%

"Thomas Jefferson kitűnő példa arra, hogy nem kell valakit egyből középkori boszorkányűzés-stílusban démonsátánnak kikiáltani csupán azért, mert antiszemita volt."

És ki mondta, hogy az? Csak antiszemita, kész. Vállaljuk már fel, hogy azok vagyunk!

2011. máj. 13. 20:58
 12/41 anonim ***** válasza:
Félreértések elkerülése végett, én nem vagyok az, csak általánosságban írtam.
2011. máj. 13. 20:59
 13/41 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok antiszemita, csak nem értek egyet azzal, hogy több, mint fél évszázaddal a holokauszt után is pozitívan kell diszkriminálni a zsidókat és tilos beszélni róluk.
2011. máj. 13. 21:00
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne tilos? Te is beszélsz róluk. Ez nálam nem a tilos definíciója.
2011. máj. 13. 21:02
 15/41 anonim ***** válasza:
A pozitív diszkrimináció pedig miben nyilvánul meg? Mondanál egy példát?
2011. máj. 13. 21:06
 16/41 bumbi02 ***** válasza:
60%
senki se diszkriminálja a zsidókat pozitívan. egyesek szokták negativan diszkriminálni öket....
2011. máj. 13. 21:06
 17/41 A kérdező kommentje:

"Miért lenne tilos? Te is beszélsz róluk. Ez nálam nem a tilos definíciója."

Úgy értem, hogy a politikai életben. Bárki mond valamit róluk, ami nem feltétlenül pozitív (különösen Németországban, vagy más volt tengelyhatalmi országban) és szinte gondoskodnak róla, hogy a további politikai karrierje le legyen húzva a vécén

2011. máj. 13. 21:07
 18/41 anonim ***** válasza:
79%
Mert ne mondjon senki egy népcsoport vagy vallás tagjairól senki kollektívan negatív dolgot! Ha egy német politikus kijelenti, hogy a magyarok koszos és büdös, amely kéthetente fürdik meg, akkor te követelnéd a leghangosabban, hogy a politikai karrierje törjön derékba. Te antiszemita vagy, csak még te sem tudod magadról.
2011. máj. 13. 21:14
 19/41 anonim ***** válasza:
87%
Az egyik "senki"-t kihúzom, a "koszos és büdös" mögé pedig képzeljetek egy "nép" szót.
2011. máj. 13. 21:15
 20/41 anonim ***** válasza:
65%
Summázva: ez nem diszkrimináció, főleg nem pozitív, mert egyik népről sem lehet következmények nélkül negatívat mondani. Inkább te diszkriminálsz negatívan, ha azt akarod, hogy a zsidókat nyugodtan lehessen sározni, másokat meg ne.
2011. máj. 13. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!