Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megtiltanád a cigányoknak...

Megtiltanád a cigányoknak hogy 8-10 gyereket csinájanak a segélyek miatt? Ki fog itt adót fizetni, ha rövid időn belül Cigányfölde lesz Magyarországból?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 23:10
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Ezek szerint van külön, romáknak járó segély is?
2011. jún. 18. 08:54
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

VAN ! külön romäknak szolo segély!

az elöbbi Hszben mondta meg valaki a frankot,a poltikusok

legtöbbje nem akar,nem mer ..erröl a kérdésröl beszélni,esetleg ezeket az oldalakat se olvassa..leszarja a véleményeket,ö Budapest szép kerületében lakik,véletlenül se lehet cigus szomszédja..csak azt mondja,amit elvárnak töle,hogy megtarthassa az állását,lätjuk,hogy mi történik a pofázokkal..rendörszakszervezet elnöke..!

hiába ábrándozunk radikális megoldásokrol,látjátok az olaszok,franciák se tudtak mit csinálni velük,hiába lökték vissza romániába öket..mi lett ?? semmi !

nálunk rosszabb a helyzet,mert a falusiak már nagyon nehezen viselik,hogy semmit nem termelhetnek a saját kertjükben..röhögve ellopják,fényes nappal..aztán ha pofánvágod e miatt,akkor téged büntetnek meg...

tehat,szamtalen ember utálja öket,mégse lehet tenni semmit..láttuk mi történt azokkal,akik tettek valamit !

Pintér ur elment Tarnadobra..igérgetett egy csomo marhaságot,a falubelieket meg se hallgatta,aztán elment..

a cigusok meg jot röhögtek !!

miért van tiltva a magyar gárda ?miért nem lehet öket hagyni,hogy segitsenek ? Orsos ur miatt !!!csak ö dirigálhat a 2/3-al !! aki teheti,menekül az országbol!

2011. jún. 18. 11:53
 43/48 anonim ***** válasza:
88%

Sajnálatos módon a saját unokatestvérem összeállt kb 15-20 éve egy cigánnyal, a környék legrosszabb fajtájából való. A család ellenezte, de nem tehettek semmit. Hamar meg is született az első gyerekük, 15 éves most. Aztán jött a második, az most 12-3 éves. Eddig nem is volt gond, a faszi dolgozott, igaz 6 általánossal, de legalább keresett egy keveset. Ezen kívül a közös nagymamánk pénzét lopták, eladtak mindent, hogy pénzhez jussanak, nah meg persze öreganyám házában éltek, míg meg nem halt. Aztán kitették őket a házból, vettek egy kis putris házat ugyanabban a faluban. Majd jött a harmadik és a negyedik gyerek is, a család már teljesen ki volt akadva, de hát nem tehet senki semmit ellene. És mindegyik terhességét végcigizte. Már 4 gyereke van, az udvar tele kutyákkal, macskákkal, azt ne is részletezzük, milyen körülmények között.

Anyám fél éve kórházban volt egy műtét miatt, a nőgyógyászatra akkor vitték be az unokatestvéremet, elvetélt az 5. gyerekével. Anyám azt mondta, ugyanolyan büdös már, mint a cigányok. A stílusa már amúgy is olyan volt legutóbb, pár éve, mikor láttam, akkor is. Ugyanúgy beszél, úgy viselkedik... pedig elvileg fehér ember lenne. És már büdös is. Pár hete derült ki, hogy terhes megint. Ha megszületik, ez lesz az 5. gyerek. Azt mondta: "ahol 4 gyerek felnő, ott felnő az 5. is"!!! Eszébe sem jutna elvetetni. Egy 2 szobás cigányputriban, 5 gyerek, telefonálni is képtelenség anélkül, hogy ne lógna valamelyik az anyján. Látva ezt, mit gondolok? Undorító, mocskos faj ez, szívem szerint kiírtanám őket. Mikor látom a sok cigánygyereket futkorászni... rosszul vagyok. És ide szüljek majd én, fiatal 20 éves lány, gyereket? Eszem ágában sincs. Én is húzok el innen, amint tudok, mielőtt még mi leszünk itt a kisebbség és lemészárolnak minket. Már itt, Vas megyében is mindennaposak a verekedések, a lopások, Szombathelyen a Fő téren 5 percre nem merek már leülni a jó időben, mert jönnek a cigányok kéretegni és már félek tőlük! Szívesen adok 100Ft-ot bárkinek, aki rászorul, de amikor egy héten már elosztogattam 500Ft-ot, akkor elegem van, inkább gyors átmegyek a Fő téren, megveszem, ami kell és húzok el onnan. Nekem kinyílik a bicska a kezemben ezeket átélve, ezek láttán, pedig nem vagyok rasszista, de amikor félnem kell az utcán, akaratlanul is meggyűlölöm őket. És igen, mindent elvennék tőlük, a Jobbik terveit támogatom etéren, miszerint adókedvezmény formájában támogassák a gyerekvállalást. Ez így nem mehet tovább, a helyzet egyre inkább durvul, valamit tenni kell, emberek!

2011. jún. 18. 11:56
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Ma 11.56 Menyire igazad van!
2011. jún. 18. 20:38
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Egy északmagyarországi városban élek, itt évek otta egyre tőbb cigány van, csordákban 5-ősével 10-esével jőnnek mennek az utcákon azt nézve hol mit lehet lopni , vagy kibe lehet belekötni,kéregetni. Minap láttam egy Kb: 30-35-éves nőt az egyik bolt előtti padon talán 7-dik hónapban lehetett teljesen részegen cigi a szájában 4-gyerek kőrülötte, mozdúlni sem birt a részegségtől! Ilyeneknek abjúk a segélyt? Mi lesz ezzel az országal? KI kéne irtani mindet! Ezek nem érdemlik meg hogy embernek pláne nem anyának hivjúk őket! Ki velők az országbol!!!
2011. jún. 18. 20:55
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
A 2. gyerek után csökkenteném a szociális juttatásokat.
2011. jún. 18. 21:37
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Ja és max 2 gyereket vállalhatnának.
2011. jún. 18. 21:37
 48/48 anonim válasza:

2016: Rohadtul nem változott a helyzet, sőt....

Amúgy a cigányokat, nem csak azért nem baszogatják, mert mindenki politikailag korrekt akar lenni, hanem mert potenciális szavazók. Sokan vannak és kicseszett könnyű őket lekenyerezni. Hülyék lennének magukra haragítani őket..

2016. júl. 25. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!