Megtiltanád a cigányoknak hogy 8-10 gyereket csinájanak a segélyek miatt? Ki fog itt adót fizetni, ha rövid időn belül Cigányfölde lesz Magyarországból?
"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:07" Látod, én ezt nem akartam leírni, mert már így is sokan nem csípnek itt. De ha már leírtad, én is azt mondom hogy valóban nem kellene egy gyerek után sem szociális támogatást adni, mert aki erre alapozza a gyerekvállalást, az soha nem fogja rendesen nevelni a gyerekét a későbbiekben. Viszont az hülyeség hogy minek két gyereknél több. Mint már írtam, nekem van négy, és egyiket sem az állam és a ti pénzetek fogja eltartani. Mi a támogatást, mivel jár alanyi jogon, megkapjuk, de ha ezt megszüntetnék, akkor sem érdekelne. Több pénzt utalok én a rászoruló és beteg gyerekeknek jóval havonta mint ez az összeg.
Nem tiltanám meg. Mást javasolnék, amit mots inkább nem írok le ide.
"Cigányfölde lesz Magyarországból?"
Ostobaság
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:31
Teljes mértékben egyetértek!
Az nem segély, sokeszűek, hanem családi pótlék!Az meg nem olyan sok, hogy azért érdemes lenne bárkinek is gyereket csinálni, a gyerek ugyan is jóval többe kerül, mint havi tizen akárhány ezer forint.Gyerek után már nem jár pénzbeli segély.Esetleg a leg rászorultabbaknak, évi 5000 FT.Sok?
Ha a cigánytól elveszik a "segélyt" akkor a magyartól is elveszik és gondolom, azért az átlag magyarnak is jól jönne havonta az a 13000 Ft családi pótlék, még ha nagyon kevés is.A hőbörgők jó lenne, ha elgondolkoznának azon, hogy ilyenkor a maguk kárára is hőbörögnek!A mai világban könnyen lehet, hogy holnap már könyörögni fognak azért a segélyért, amit ma mástól sajnálnak!
Én úgy állítanám be a segélyezést, hogy csak az értelmi réteg szaporodjon, ez lenne a legfontosabb. Szép lassan kellene bevezetni, mert különben elkezdene ugrálni mindenféle emberjogi EU-s szervezet. Nagyon muszáj lenne mielőbb bevezetni, mert tényleg nagy bajban leszünk.
Egyszerűen ez a romakérdés egy nagy zsákutca, totálisan értlemetlen mindenfajta megmozdulás a "felzárkóztatásukra" mert tényleg nincs, aki alkalmazná őket az előítéletek miatt, és ők meg élni akarnak, tehát lopnak csalnak továbbra is. A párom kisebbségi iskolában tanít, romákat, a gyerekek csal melegedni járnak be oda, már 10 éves korukban egymást fogdossák, közösülnek az udvaron eldugott helyen, a wc-ben...csak nevetnek azon, hogy iskolába járnak, a példa nekik a bűnöző apjuk életmódja, aki örömlányokat futtat.
Valamilyen módszerrel szűrni kellene az értelmes embereket, és őket jobban megfizetni a gyerekei után, vagy nem tudom, bár az se jó, mert úgy meg a milliomos csemeték mégtöbbet vinnének el az államtól.
Egyszerűen 1 gyerek után nem kapna már segélyt, családi pótlékot egy roma. De ezt kiszűrni...jönne az EU egyből...az a gond, hogy olyanok védik a romákat, akik még csak fotóról, tv-ben láttak romákat. Költözzenek ki Miskolcra, és onnan osszák az észt. Ne Budapestről, a szociológiai kar elvégzése után...
Egyébként, a cigányokra való esztelen hőbörgés eddig csak visszaütött!Hiszen ezt mindig jól meg tudja lovagolni a kormány úgy, hogy a magyarnak is kára legyen belőle.Példa:Kezdődött a nyavalygás, hogy a cigány nem dolgozik, csak segélyen él.Nosza, kigondolták hát kedves vezetőink, hogy akkor legyen közmunka.És mi lett az eredménye?Most mehet a magyar álláskereső is árkot ásni, meg utcát seperni.
Magyarok között is rengeteg az önhibáján kívül állástalanná vált, nehéz anyagi helyzetben lévő szülő.Amit a cigitől elvesznek, azt elveszik a magyaroktól is, így aztán a mi demográfiánk még inkább a béka feneke alatt lesz.Nem baj...
07:21:
Te baromira el vagy tévedve, ha azt hiszed, egy sokgyerekes cigánycsalád csak családipótlékot kap! Egy postás ismerősöm hordta ki a segélyeket az ilyeneknek, havonta több helyről érkeztek több 10ezer forintnyi segélyösszegek, összesen több, mint 100 ezer forint egy átlagos 3-5 gyerekes romacsaládba, de még egy-két gyerekeshez is kb. a fele, és csoda, h nem mennek dolgozni?
Te azt hiszed, azok abból a havi 5ezerből élnek, amit írtál? A f*szt! Ezerféle jogcímen kapnak segélyt, el nem tudod képzelni! És írod, h annyi nem elég a gyereknevelésre, hogy megérje gyereket vállalni. Hát de, amennyit ők a gyerekeikre egyenként költenek, az nem egy nagy összeg. Ne azt nézd, hogy egy normális ember mit költ a gyerekére.
Az ő kölkeik ingyen esznek az óvodai, iskolai menzán, ruhát ingyen kapnak a Vöröskereszttől, más egyébre nem költenek, ami egy gyereknek kell, hanem hülyeségekre, mint játékgép, cigi, pia, de azt addig, míg a kassza nem lesz üres, utána meg sírnak, hogy nincs pííínz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!