Megtiltanád a cigányoknak hogy 8-10 gyereket csinájanak a segélyek miatt? Ki fog itt adót fizetni, ha rövid időn belül Cigányfölde lesz Magyarországból?
23:31
Elfelejted, hogy a cigányokkal való különbségünk nem csupán a bőrszínben nyilvánul meg.
Értelek Nameny.
Igazad lehet, bár számomra annyira felháborító ez a cigány kérdés...
Mindig felhúzom magam.
Igen, minket magyar nőket elég keményen befolyásolnak az állam (nem)adta lehetőségek.
Pl:
cigány gyereket szül = pénz / magyar nő gyereket szül = előtte munkaviszony teljesítése, hogy támogatást kapj egyáltalán
(ami nem nagy összeg, mert az átlag nő nem bruttó 280.000 Ft-ra van bejelentve, így tgyás, gyes, gyed brutto 90.000 Ft-ból nevetséges összeg)
Mi vagyunk a kisebbség.
Kevesebb is jut nekünk.
Segíts, késő van és nem tudom miben nyilvánul még meg. Fel van írva egy papírra (mint a zsidóság), vagy egy speciális gén? Azt nem mondhatom hogy büdösebbek, több gyerekük van, falkákban járnak, putrikban élnek és nem szoktak dolgozni.
23.31 voltam.
Ha nem lenne segélyezés csak adókedvezmény akkor nem lenne kölkük. Ez a megoldás. Mert hiába mondják hogy azért van sok gyerekük mert szeretik őket... Ki hiszi el?
Aki meg nem dolgozik annak nem ér semmit az adókedvezmény szóval megszűnne a megélhetési gyermekvállalás.
És még azt se mondhatnák hogy a cigányságot diszkriminálják mert senki nem kapna segélyt.
Az életszínvonalat kéne emelni és akkor vállalnának az emberek gyereket. Mert a normális ember akkor vállal gyereket amikor el tudja tartani.
"A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:18" Szerintem 3 gyereknél meg kellene húzni a határt. Egész egyszerűen minden szociális támogatást meg kellene vonni. Persze akik több gyereket szeretnének és nem jelent gondot saját erőből felnevelni azoknak legyen akármennyi, de olyat nem kellene támogatni hogy ahol több a gyerek az ingyen kapja az ételt, a könyveket, miközben anyuka elherdálja a segélyt meg a támogatást és örül hogy nincs otthon a gyereke. Szanyi úr éppen ezt ígéri meg leendő választóinak, hogy ingyen legyen az étel a közintézményekben a tanulóknak. Ez nem segíti a probléma megoldását.
Életszínvonalól jut eszembe.
Tudjátok mit vettünk észre?
Azt, hogy a mi életszínvonalunk csökken, a cigányoké pedig nő!
Étteremben kajáltunk (régebben gyakrabban jártunk, mostanában 2 havonta 1x) és cigány család (vagymi?!) telepedett be az egyik asztalhoz és nem úgy néztek ki, mint akik éheznek.
Egy másik:
Mindig más, jobb autóval látni őket, lehúzott ablakkal, bömböltetve a raj zenét.
Amúgy láttál te már cigány tanulóvezetőt?!?! Annyit, mint amennyi az úton van? Én nem.
Bevásárláskor mi kézi kosarat viszünk 10-ből 9-szer, ők nagy bevásárló kocsival jönnek mennek és természetesen csordában. Apa, anya, 3 gyerek, ebből 2-nek szintén gyerek de abból is fejenként 2-3 és nem túlzok.
Áhh, megyek is aludni, megint felhúztam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!