Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megtiltanád a cigányoknak...

Megtiltanád a cigányoknak hogy 8-10 gyereket csinájanak a segélyek miatt? Ki fog itt adót fizetni, ha rövid időn belül Cigányfölde lesz Magyarországból?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 23:10
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

Jó, tegyük most fel, hogy tényleg létezik a barátod és tényleg sebész és tényleg van öt gyereke.

Ettől függetlenül Magyarország tele van állati színvonalon tengődő cigányokkal, akik nem is szeretnének jelenlegi létüknél szorgalmasabbak, becsületesebbek, igazságosabbak, jóravalóbbak lenni és nekik is születik 5 gyerekük és ők teszik ki a cigányság 99%-át, mert sebésznek gondolom nem sokan mennek közülük...

Namármost, itt van ez a 99% az 1%-kal szemben, ami demokratikus testvérek között is bőven többséget jelent, ez nem csak 2/3.

Ha ezek a cigányok egyszer fellázadnak ellenünk (mert biztos fel fognak, mivel nem lehet a végtelenségig ellátni őket, miközben 2-5-10-20 millióan lesznek), akkor a cigányságnak az az 1%-a ki mellé fog mégis állni?

A saját népük mellé, ahova tartoznak és akik nagyon úgy tűnik, hogy legyőzik a magyarokat, vagy a magyarok mellé, akik "mások", vesztésre állnak és amúgy is agyonver a többi cigány, ha nem őket támogatom?

Szerintem egyértelmű lesz a választásuk...

2011. máj. 8. 01:05
 22/48 anonim ***** válasza:
8%
Most tényleg azt akarod hogy soroljam fel azokat a cigányokat akik olyanok mint a sebész barátom? Ne mondd már hogy 1 százalék jönne ki. És tudod ezek az emberek elhatárolódnak az alja cigányoktól, fel van kissé fújva ez az egész, jól jött most ez a jobbikos cirkusz az ellenzéknek hogy a Fideszt tegyék felelőssé azért hogy nem urai a helyzetnek, ráadásul épp most amikor mi vagyunk az EU soros elnöksége. Micsoda véletlen egybeesés! Szerintem kreált lejárató cirkusz ez az egész Gyöngyöspatai őrület is, mindamellett hogy elismerem a falusi soron élő cigányok veszélyességét.
2011. máj. 8. 01:17
 23/48 anonim ***** válasza:
34%
SEMMI támogatás SENKINEK gyerekek után! Igenis gondoljuk meg, hogy hány gyereket vállalunk, igény szerint vetessük el, adjuk örökbe, ha túl sok lenne! Ha nincs pénz, ne legyen gyerek sem. Lehet, hogy felére csökkenne a népesség az országban, de nem lenne jobb, hogy az, aki gyereket szül, az azért szülne három-négy gyereket, mert el tudja tartani, és nem mert kell neki a segély? Mondjuk én eleve nem értem meg, hogy minek valakinek 2 gyereknél több, nem vagyunk mi nyulak, hogy minden évben szaporodjunk, van ezer módszer arra, hogy ezt megakadályozzuk. Rohadtul rühellem, hogy a háromgyerekesek kapnak tankönyvet, ingyen ebédet, stb. ennek ellenére meg olyan gazdagok, mint a nyű (nem romák), az én családom meg nem kap semmit, mert nem nyögött ki az anyám három gyereket a világra, csak engem, pedig körökkel szegényebbek vagyunk. Irreális ez az egész gyerekért támogatás dolog. Kína nekem a példamutató, ahol egy időben maximálták az egy családra jutó születések számát.
2011. máj. 8. 02:07
 24/48 anonim ***** válasza:
87%

"roma származású sebész"

LOL! Nyilván ez jellemző a cigányságra, ugye? Hogy diplomás, kiváló értelmiségiek?

Elmész te a tripperes maci vérveres f@szára a demagóg szar szövegeddel...

2011. máj. 8. 02:11
 25/48 anonim ***** válasza:
73%
Leköttetném őket a pics@ba, vagy begyűjteném őket és visszaküldeném őket Indiába ahonnan jöttek!!!!! De tőlem építhetünk betonfalat Borsod megye köré, őrökkel, aztán ott RAJkodhatnak!!! Egy 200 embert kapásból tudok mozgósítani akik ingyen építkeznének, de szerintem vagyunk még így egy páran!!!
2011. máj. 8. 02:45
 26/48 Salx Narval ***** válasza:
93%
Sajnos attól nem igazán csökkenne a számuk, hogy nincs segély, legfeljebb több állami gondozott lenne. Nem kizárólag a támogatás felelős a szaporulatért, hanem a primitív gondolkodásmód és a tudatlanság is.Régebben is 6-8 gyerek volt a cigány családoknál, igaz, hogy nálunk is 4-5 volt a gyakoribb, mint az 1-2.
2011. máj. 8. 05:36
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

"Az a helyzet gyerekek, hogy ha a cigány nők nem szülnének több gyereket, attól a mi demográfiai problémánk még egyáltalán nem lenne megoldva."

Hát már dehogynem. A rájuk költött segélyeket magyarok életszínvonalának javítására lehetne költeni és rögtön nőne a gyermekvállalási kedv.

2011. máj. 8. 06:14
 28/48 anonim ***** válasza:
94%

Nem tiltanám meg.

De 2 gyerek után nem lenne családi pótlék, sőt az első gyerek vállalásnál is megkérdezném hogy dolgoznak e. Mert ha nem miből akarják eltartani? Ebben az esetben két munkanélkülinek már 1 gyerek után sem kellene adni családi pótlékot.

"Három vagy több gyermeket nevelő egyedülálló esetén (gyermekenként): 17.000.- Ft

Tartósan beteg, illetve súlyosan fogyatékos gyermek esetén: 23.300.- Ft

Tartósan beteg, illetve súlyosan fogyatékos gyermeket egyedül nevelő esetén: 25.900.- Ft"

Számold ki kedves kérdező. Számoljunk úgy hogy nem beteg egy gyerek sem. Havi 17000 Ft 10 gyerek esetén, Éves szinten 2040000 Ft ha azt vesszük hogy most 15 év a tankötelezettség (eddig 18 volt!) szorozva 15 - el az 30600000 Ft azaz harmincmillió hatszázezer forint csak családi pótlékra ez mellet ingyen eszik az iskolába és még sorolhatnám a kedvezményeket. Persze a legtöbb 20 éve nem dolgozott.

2011. máj. 8. 07:40
 29/48 anonim ***** válasza:
93%

Aki nem tud megfelelő minimálisan elvárható körülményeket biztosítani a gyerekének rendes havi jövedelemből attól a gyerekét el kell venni és szigorú intézetekbe rakni.A felelőtlen szülőket meg kell büntetni vagy , kérni tőlük a gyerekük intézeti ellátásának fizetését. Ha nem tudja fizetni büntetést von maga után.

Amikor az első gyerekét megszüli és bizonyíthatóan nem rendelkezik megfelelő anyagi háttérrel a további számára kellemetlen bonyodalmak elkerülése végett el kellene kötni a petevezetékét addig míg anyagilag talpra nem áll.

Lehat , h emberi jogokba gázolunk , de ők is ezt teszik amikor minket becsületes adófizetőket kényszerítenek arra, h eltartsuk őket irreálisan magas adóinkból és evvel rontják az életszínvonalunkat és a mi gyerekvállalási kedvünket.

A SEGÉLYEZÉST el kéne már felejteni, főleg a láthatóan egészséges, munkaképes , erőtől duzzadó emberek esetében!

2011. máj. 8. 08:40
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

"kolopele válasza:

Akikről te beszélsz, az nem a szegény réteg, vagy tévedek?"

Akikről írtam (kocsikázás, bevásárlás) pont, hogy nem a "gazdag rétegből" jöttek, ez azért látszott. És ebben az egészben ez a legfelháborítóbb!

Az én családom a 90-es években százszor jobban állt, most meg megélhetési problémákkal küzdünk, míg ezek a senkiháziak, akik belőlünk, magyarokból élősködnek és gazdagodnak meg, élik világukat.

Nagy-nagy gratulációm a kormánynak (az összesnek), akik ezt engedték, hogy idáig süllyedjünk!!

2011. máj. 8. 10:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!