Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 14-18 Évesek! Kire fogtok...

14-18 Évesek! Kire fogtok szavazni a következő választáson?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 19:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim válasza:
GO LMP :) miénk a jövő
2011. máj. 14. 20:47
 52/61 anonim válasza:

kérdésem azoknak akik a Jobbikot írták:

van valami bajotok pl. a cigányokkal ? és ha van, akkor mi az? kiváncsi vagyok a véleményetekre 14/f

2011. máj. 14. 20:50
 53/61 anonim válasza:
nevetségesek vagytok... :)
2011. máj. 14. 22:31
 54/61 A kérdező kommentje:
Nekem csak annyi a bajom a cigányokkal hogy először párnába, utánna vízbe folytották az egyik rokonomat, támadtak már meg egyszer utcán stb. A zsidókkal pedig csak annyi hogy nem tetszik hogy lopnak, csalnak, mutyiznak és még sorolhatnám..
2011. máj. 14. 23:12
 55/61 anonim válasza:
Én nem értem..de komolyan.Én tudom hogy milyenek tudnak lenni a cigányok mert olyan helyen lakom de mért csináltok úgy mintha csak ők lennének ilyenek??????Fehér bőrszínűek közül ugyan úgy vannak akik kirabolják az embert,megverik talán még meg is ölik..és ezek hol maradnak a kommentek közül??? és ha egy teljesen normális cigány családra támadnak rá a "magyarok"...akkor??? az már nem is számít mer júj cigányok.Én roma származású vagyok de néha amikor egyes elmebetegeket hallok akkor inkább lennék a legszegényebb ország lakója inkább mint hogy itt éljek..mert ez undorító:( Kire szavaznék?? hát nem tudom
2011. máj. 15. 10:44
 56/61 anonim válasza:
Akartam írni én nem roma származású vagyok!
2011. máj. 15. 10:45
 57/61 anonim ***** válasza:
43%

BBB válasza:

Emberek! Teljesen egyetértek, hogy meg kell oldani a cigánykérdést. Ha valaki, akkor én ezzel nagyonis tisztában vagyok. Édesanyám tanár, és a 8 év alatti gyerekek fele cigány. De nem hinném, hogy a gyűlölködés, amit a Jobbik tesz, az a megoldás.

És aki pedig a Fideszre akar szavazni, az látszik, mennyire fiatal. Nem emlékszik, mi volt, mikor legutóbb voltak hatalmon. És nem veszik észre azt sem, hogy az elmúlt egy év arról szólt, hogy bebetonozzák magukat a kormányba!

Nem lesz kíváncsi itt senki arra, hogy ki mit akar, a szavazás is csak nagy hűhó lesz! Ha olvastátok az új alkotmányt, akkor hamar rájöttök, hogy miről beszélek! Okos kis kiskapuk vannak benne a Fidesznek :)

Az volt hülye, aki hagyta, hogy 2/3-a legyen BÁRMELYIK pártnak is. Csak sokan annyira ostobik, hogy azt sem tudták, az mivel jár :( És az visszautalás az első gondolatomra :(

Nemsokára olyanok is kapnak szavazójogot, akik máshova fizetik az adójukat. Mert ugye hiába volt népszavazás arról, hogy ne adjunk állampolgárságot a határon túli magyaroknak. Lesz@rták a véleményét a népnek. Dehogynem, adjunk nekik! Fizessék máshova az adót, de mi adjunk nekik. Hiszen ilyenkor ők nagy magyarok, amikor kapnak, sorbaállnak, de aztán mikor összafogásról van szó, akkor senki nem vallja annak magát (lsd. Euróvíziós dalfesztivál). És majd mikor szavazati jogot ad nekik a Fidesz, akkor jönnek majd természetesen a Fideszre szavazni. Miért is ne? Hiszen döntsenek ők mások életéről! Az adójukat meg tartsák meg, nekünk van elég!

Vicc, és ostobik az emberek mind, mind szemellenzővel, hogy ezt mint a birkák tűrik!!!!!! Ez az Euróvíziós dalfesztivál volt egy gyönyörű tükör arra, mennyire leszar és gyűlöl minket Európa! A zene az egyik legjobb volt, ezt mindenki bevallotta, mégis majdnem az utolsók lettünk. Nesze Nektek, egyétek! És nem is érdekelne, ha nem lenne egy csöpp kis babám :( Egyedül maradtunk magyarok!

Egyébként egy staisztikai hivatalnak dolgozom. Örülök azért, hogy a Fidesznek rohamosan csökken a népszerűsége (még ha ezt igyekeznek eltitkolni), de az említett húzásokkal mind kiküszöbölik. A "nyuggerek" nemsokára meghalnak, őket leszarják - nem számítanak a szavazataik. A fiatalok, a határon túli magyarok agyát meg tömik. És olyan naívak ők még, be is nyalják a sok demagóg dumát. Mert ez szín tiszta demagógia :( Aki nem látja, az csak bedőlt neki!!

2011. máj. 17. 16:09
 58/61 anonim ***** válasza:
A jobbik oda vonulgat a gárdával, aztán majd jól megmutatja hol a helyük a cigányoknak. Ez a megoldás?
2011. máj. 17. 18:11
 59/61 anonim ***** válasza:

ma 16:09

Te nem vagy épelméjű meg is látszik a százalékaidon.

2011. máj. 17. 18:52
 60/61 anonim válasza:

BBB-nek teljesen igaza van :)

amúgy meg a Jobbik nem hiszem h hatalomra fog kerülni, a többi párt remélem nem hagyja.Már épp elég amit most csinál a Fidesz, bár mondjuk elismerem hogy szarvashibát MÉG nem követtek el.

2011. máj. 18. 16:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!