Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 14-18 Évesek! Kire fogtok...

14-18 Évesek! Kire fogtok szavazni a következő választáson?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 19:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:

Ja igen, kedves spiciu romanest'i nevű válaszoló! Tudod a neved ki van írva a válaszod fölött. Az egyik válaszodban:

"spiciu romanest'i válasza:

jobbik 15/f"

a másikban pedig:

"spiciu romanest'i válasza:

[...]

Bár kicsi vagy még ehhez, én a szavazási jogot 25 évesre tennép

22/f"

És még te fröcsögsz másnak hogy kicsi még ehhez. Akkor te mi vagy, Vérpistike?

2011. máj. 12. 14:07
 42/61 anonim ***** válasza:

Nem kell ám mindent elhinni, amit a Barikád, és a Szentkorona ír. A Sukoró ügyben az LMP tett lépéseket. Az azonban vitathatatlan, hogy az MSZP, Fidesz egyaránt nyakig sáros benne.

Más írta, hogy az LMP isteníti a cigányokat, ez sem igaz, csak úgy véli az az igazságos, ha a tettek és nem a bőrszín alapján ítélnek.

2011. máj. 12. 14:20
 43/61 anonim ***** válasza:

ma 13:59

Mivan a saját osztályodba te vagy a felmosórongy és ezért kisebbekkel kezdesz ki? Szánalmas. Azt hiszed okos vagy a nagy zsidó dumáiddal de ez már szánalmas. Fáj a magyar hazaszeretet ugye?

2011. máj. 12. 15:05
 44/61 anonim ***** válasza:

"ma 13:59

Mivan a saját osztályodba te vagy a felmosórongy és ezért kisebbekkel kezdesz ki? Szánalmas. Azt hiszed okos vagy a nagy zsidó dumáiddal de ez már szánalmas. Fáj a magyar hazaszeretet ugye?"

Jajj, tipikus szélsőjobbos duma. Nem, nem vagyok felmosórongy az osztályomban, akkor lennék az, ha én is olyan hülyeségeket beszélnék mint te, mivel az osztálytársaim is nyíltan ellenzik az efféle hülyeségeket.

Ha elolvastad volna figyelmesebben a kommentemed láthattad volna hogy nem én kezdtem ki az illetővel, ő kezdte a pocskondiázást. Én csak indokolt esetben ütök, ok nélkül soha.

Ez mindig is foglalkoztatott: azt a "dumát" nevezitek zsidó dumának amit nem értetek, vagy amivel nem értetek egyet? Vagy talán is is? Szerintem pont hogy a te dumád a szánalmasabb, szegény Szent István királyunk sírna ha látná micsoda primitív állatokkal van tele az eredetileg hazafias Jobbik. A párt egyébként már inkább kezd átlábalni a neonácik és tahók gyűjtőhelyévé.

2011. máj. 12. 16:28
 45/61 anonim ***** válasza:

LMP még annyit feletettem el mondani hogy Cohn Bendit...

asszem többet nem is kell ecsetelnem eme konstruktív ellenzéki igen helyes pártot.

2011. máj. 12. 22:31
 46/61 anonim válasza:
A FIDESZ-re vagy a Jobbik-ra...
2011. máj. 13. 17:12
 47/61 anonim válasza:
Én eldöntöttem, hogy soha nem fogok szavazni egyetlen politikai pártra sem. Úgy gondolom, hogy ebben a mai rohanó világban többnyire mindegy, hogy ki a kormányfő. 100%-ban nem tudnak úgy "kormányozni", hogy az mindenkinek jó legyen (igaz sehol sem). A politikából teljesen kivonom magam, és ha tehetem ez életem végéig így marad. Valaki úgy is mindíg lenyulja a dolgokat...
2011. máj. 14. 07:58
 48/61 anonim ***** válasza:
Én egy diktátorra szavaznék, aki egy személyben a nép bölcs tanítója is lenne. Olcsóbb, mint ezt a sok léhűtő pártot és a "demokráciát" tömni a sok pénzzel. Diktátounknak megadunk minden földi jót, palotát, autót és jónapot, uralkodjon. Meghozná a jólétet, vagy legalábbis nem lopna többet mint a mostani pártok.
2011. máj. 14. 17:59
 49/61 anonim válasza:
Következő szavazáskor én 20 éves leszel, de addigra meg már nem leszek Magyarországon, szóval senkire... ;)
2011. máj. 14. 19:35
 50/61 anonim válasza:
Csak a jobbik ez egyértelmű
2011. máj. 14. 20:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!