14-18 Évesek! Kire fogtok szavazni a következő választáson?
Ja igen, kedves spiciu romanest'i nevű válaszoló! Tudod a neved ki van írva a válaszod fölött. Az egyik válaszodban:
"spiciu romanest'i válasza:
jobbik 15/f"
a másikban pedig:
"spiciu romanest'i válasza:
[...]
Bár kicsi vagy még ehhez, én a szavazási jogot 25 évesre tennép
22/f"
És még te fröcsögsz másnak hogy kicsi még ehhez. Akkor te mi vagy, Vérpistike?
Nem kell ám mindent elhinni, amit a Barikád, és a Szentkorona ír. A Sukoró ügyben az LMP tett lépéseket. Az azonban vitathatatlan, hogy az MSZP, Fidesz egyaránt nyakig sáros benne.
Más írta, hogy az LMP isteníti a cigányokat, ez sem igaz, csak úgy véli az az igazságos, ha a tettek és nem a bőrszín alapján ítélnek.
ma 13:59
Mivan a saját osztályodba te vagy a felmosórongy és ezért kisebbekkel kezdesz ki? Szánalmas. Azt hiszed okos vagy a nagy zsidó dumáiddal de ez már szánalmas. Fáj a magyar hazaszeretet ugye?
"ma 13:59
Mivan a saját osztályodba te vagy a felmosórongy és ezért kisebbekkel kezdesz ki? Szánalmas. Azt hiszed okos vagy a nagy zsidó dumáiddal de ez már szánalmas. Fáj a magyar hazaszeretet ugye?"
Jajj, tipikus szélsőjobbos duma. Nem, nem vagyok felmosórongy az osztályomban, akkor lennék az, ha én is olyan hülyeségeket beszélnék mint te, mivel az osztálytársaim is nyíltan ellenzik az efféle hülyeségeket.
Ha elolvastad volna figyelmesebben a kommentemed láthattad volna hogy nem én kezdtem ki az illetővel, ő kezdte a pocskondiázást. Én csak indokolt esetben ütök, ok nélkül soha.
Ez mindig is foglalkoztatott: azt a "dumát" nevezitek zsidó dumának amit nem értetek, vagy amivel nem értetek egyet? Vagy talán is is? Szerintem pont hogy a te dumád a szánalmasabb, szegény Szent István királyunk sírna ha látná micsoda primitív állatokkal van tele az eredetileg hazafias Jobbik. A párt egyébként már inkább kezd átlábalni a neonácik és tahók gyűjtőhelyévé.
LMP még annyit feletettem el mondani hogy Cohn Bendit...
asszem többet nem is kell ecsetelnem eme konstruktív ellenzéki igen helyes pártot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!