Szavazna bárki is a KDNP-re, ha önállóan indulnának a következő választáson?
Nem szavaznék. Nem vagyok hajlandó olyan pártra szavazni, amiben vallási nézetek határozzák meg a politikát.
Kereszténydemokrácia pedig nem létezik, a kereszténység szögesen ellent mond a demokrácia elveinek. Gondoljatok, csak Bábel Tornyára, Ádám és Éva bűnbeesésére, a Tízparancsolatra, ezek nem mások, mint diktatórikus demagógiák.
Nem.
"" de a liberális, mindenkinek mindent szabad, még a többség ellenében is" akcentust sem x elném soha!
"de a liberális, mindenkinek mindent szabad, még a többség ellenében is"
- Kicsit (nagyon) el vagy tévedve... Ami a többség ellenében van, az nem liberális, hanem anarchista... Csak nézz utána, és ne beszélj (írj) hülyeségeket!
Jahh, papíron talán.
De a valóságban igen is iritálja az átlag embereket pld a meleg felvonulás, vagy az a millió gazdasági bűnözés ami a zsidók felöl érkezik, stb stb.
Ha egy normális ember előadja hogy , ne mászkáljanak mára homárok a seggükbe a keresztel, vagy szexuálisan túlfűtötten az Andrássy-n, mert a gyerekem is láthatja és engem is émelyít, vagy túl sok gazdasági bűncselekményben merűl fel a neve sok zsidónak. Akkor ne hogy már a többségnek legyen kellemetlen.
Az Orbáb se,,e és Zsoltika arcképe tekintetében meg igazad van. De ezért a vezír OV, mert sok embert megtévesztett.
Gondolom igen. Én biztos nem, mert őket tartom a legkártékonyabbaknak a Fideszből. Kb. miattuk kell most visszamenni a "középkorba" (persze van akinek ez bejön, nekem nem)
Azért azt be kéne látni, hogy a KDNP a Fidesz nélkül az életben nem jutott volna be a parlamentbe, vagy ha mégis, akkor kb. 5%-nyi mandátumot szereztek volna, a minimumot.
"miattuk kell most visszamenni a "középkorba" "
Legalább átfutottad azt a tervezetet (Mármint az Alaptörvényét.) vagy csak az alapján írsz, amit a médiából, meg másoktól hallottál?
"vagy csak az alapján írsz, amit a médiából, meg másoktól hallottál?"
Elolvastam, de nem csak a retkes alkotmánytervezetük bosszant. Általánosítasz jó keresztény módjára, látom!
Vármegyerendszer? Minek? Az a pénz, amit az átnevezésre kell majd költeni, sokkal jobb helyen is lehetne
Jelen helyzetben még ezt sem engedhetné meg magának az állam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!