Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 14-18 Évesek! Kire fogtok...

14-18 Évesek! Kire fogtok szavazni a következő választáson?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 19:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti

Azt hiszed tudsz valamit, naivitás

LMP=MSZP=Fidesz=MDF

Nehéz ezt fölfogni

Nos a jobbik ellen felhozott vádjaidra: Az araboknak köszönhetjük hogy fennmaradt az ókor kultúrájának fennmaradását (míg Európa=sötét kpkor), nélkülük most barlangban laknánk (nézz utánna). A gazdasági programról nem tudom honnan szedted ezt, mert rosszat még nem hallottam ezzel kapcsolatba. Ha van kérdésed, nyugodtan írd!!!

Bár kicsi vagy még ehhez, én a szavazási jogot 25 évesre tennép

22/f

Én kicsi? Nagyon ostoba dolog valakit a kora miatt ignorálni, USAban is volt egy éve kb egy szintén 14-16 éves gyerek akit elismertek, legalábbis a mondandóját.

Fenéket laknánk barlangban, az arab hatásra jött a reneszánsz és ha tovább olvastad volna a történetet akkor rájönnél, hogy az előbb felvilágosodott iszlám átváltott egyfajta fanatizmussá, mint Európa sötét középkora. Nagyon jól ismerem a történetet...

Gazdasági programunkról sok rosszat lehet mondani, nem hallottál vagy nem akartad meghallani?! Olyan dolgok mint a vad államosítás nem épp jobboldali politika. Hasonlítsd össze a rákosiféle államosítás rendszert és a jobbikféle programot. Olyan dolgok miatt, mint a cigány hibáztatás túlzás rágalmazás, vagy a nyugati ál liberális palesztinvédelem miatt én nem neveznék egy pártot nemzeti radikálisnak.

2011. máj. 8. 17:09
 32/61 anonim ***** válasza:
Jobbik, ők rendet tennének.
2011. máj. 8. 22:05
 33/61 anonim ***** válasza:
19%

ha indul : MIÉP

ha nem indul akkor marad : JOBBIK .

ha az sem lesz akkor : CIVIL MOZGALOM

ha az sem akkor nemtudom >.<

2011. máj. 9. 03:59
 34/61 anonim válasza:

Sziasztok!

20 év elbaltázott politikáját nehéz helyrehozni,20 év alatt

nem tett senki semmit a gazdaság rendbehozásáért!

Minden párt csak a hatalomért küzdött,hogy a saját embereik és így saját holdudvaruk kerüljön közelebb a tűzhöz!

MSZP:hiteltelenek

FIDESZ:túl konzervatív,diktatórikus,populista

LMP:éretlenek az ország vezetésére

JOBBIK:a parlamentbe kerülésük óta esett a népszerűségük ezért újra elkezdtek cigányozni(a gazdaság politikájukról inkább semmit)

Igazán számomra nincs kire szavazni.

Pártfüggetlen,szakértőkből álló kormány kellene és ha rendbe jönne a gazdaság utána lehetne politizálni!

2011. máj. 12. 05:07
 35/61 anonim válasza:

Jobbik

1.Igen is igazuk van a Cigányokkal Kapcsolatba!

2.Aki nem bűnös nem fél(Cigányok!)

3.Nagyon sok a cigánybűnözés magyarországon!Ebbe beleértve a lopást,Uzsorázást,kötözködést,verekedést,gyilkosságot!

4.Én Biztos hogy rájuk szavaznék de mire 18 leszek az (2014 aug 2 ) és igy ez elhúzódik nekem még 4 évvel mire először szavazhatok!! Szóval aki nem akarja hogy,a cigányok belőle éljenek meg (mert ugye az adó az nekik megy)az szavazzon a JOBBIK-ra!!

14F

2011. máj. 12. 10:53
 36/61 anonim ***** válasza:

Az a gáz az LMP vel hogy teljesen hiteltelenek. nem tudták eddig bebizonyítani azt amit ígértek. Ígértek itt konstruktív ellenzéket. Mi lett belőle? A konstruktív ellenzéki dolgot eddig egyetlen párt a Jobbik ízlelgette.

Ugyanakkor marhára nem szimpatikus az LMP-ben a szabadosság.(abortusz melegek támogatása, cigányok istenítése stb.) Én az efféle dolgokkal marhára nem tudok egyetérteni. Sajnálom hogy sok fiatal bedől ennek a hasbaakasztó névnek hogy "LEHET MÁS A POLITIKA"...a politika az politika, ezen felül nagyon úgy tűnik, hogy az MSZP csatlósa.

MSZP: inkább ne beszéljünk róla, a komcsikból elég volt ennyi, ráadásul egy olyan pártról beszélünk ami az előző 2 ciklusában 3 miniszterelnökkel büszkélkedhetett. Ezt ne feledjük! Az egyiket kinyomták a másik meg beugró volt a harmadik meg megint mutyizik.(napjainkban is) Arról nem is beszélve hogy milyen kétes erkölcsi hátterű emberek állnak a párt mögött. No komment a továbbiakban. Aki úgy érzi a komcsik még megváltást hozhatnak annak gratulálni tudok.

Jobbik: vannak jó gondolataik, csak a szélsőséges burok elrontja az egészet. A hőbörgés miatt érdemi haladást nem biztosíthatnak.

MArad tehát egy amely párt egyszer már próbált bizonyítani, annyira valóban nem volt rossz. SŐT! az államadósság hatalamasat csökkent 98-02 között, Széchenyi terv, stbstb.

Jelenleg pedig példátlan munka folyik. Napról napra valami változtatás, az utóbbi egy évben kikerültünk a veszélyeztetett országok listájáról, az államadósság csökken, örvendek annak is hogy Ferkónk bíróság elé áll (Sokoró ugye), a forint stabilizálódott, IMF hitelt nem vettük fel, bankadó, én az MNYP-t és a médiatörvényt sem tartom rossz lépésnek....nah most mindez 1 év alatt.

Elfogult vagyok? Lehet, de valahova legalább tartunk, és az ember nem azt hallja hogy ki min bukott le, ki mennyit lopott stb.

Nem azt mondom hogy nem lopnak,biztosan van mutyi, lobbi stb.Csak vagy okosan, vagy ügyesen, vagy kevesebbet...:)

2011. máj. 12. 11:33
 37/61 anonim ***** válasza:
Megjegyzem hogy Budaházy nélkül Sukoró se lenne. Ő és a razzia csoport Toroczkaival kiegészülve hallott erről a beruházásról egy helybeli halász(?)embertől. Ergó az orbáni elszámoltatás nagyon nehezen döcög. De azért bízok a közmondásban, Isten malmai lassan őrölnek, de őrölnek.
2011. máj. 12. 13:06
 38/61 anonim ***** válasza:

"LMP? ilyen sok lett a zsidó?"

Kedves Kérdező, van egy olyan érzésem hogy te egy igen nagy paraszt vagy, vagy csak szimplán neonáci.

Amúgy LMP.

2011. máj. 12. 13:38
 39/61 anonim ***** válasza:
nem kötekedni akarok de 18 alatt nem lehet szavazni -.-
2011. máj. 12. 13:53
 40/61 anonim ***** válasza:

"Utolsó előtti

Azt hiszed tudsz valamit, naivitás

LMP=MSZP=Fidesz=MDF

Nehéz ezt fölfogni

Nos a jobbik ellen felhozott vádjaidra: Az araboknak köszönhetjük hogy fennmaradt az ókor kultúrájának fennmaradását (míg Európa=sötét kpkor), nélkülük most barlangban laknánk (nézz utánna). A gazdasági programról nem tudom honnan szedted ezt, mert rosszat még nem hallottam ezzel kapcsolatba. Ha van kérdésed, nyugodtan írd!!!

Bár kicsi vagy még ehhez, én a szavazási jogot 25 évesre tennép

22/f"

LMP=MSZP=FIDESZ=MDF ??? És még te kritizálsz mást hogy nem tud semmit? Nézz magadra. Az araboknak többek közt a "fennmaradt ókor kultúrájának fennmaradásán" (nyelvtanóra rulz) kívül köszönhetjük még az alexandriai nagy könyvtár porig égetését is, az a könyvtár gyakorlatilag az ókor szinte teljes tudásanyagát foglalta magában. Egyébként meg a Jobbik dolgai egy bizonyos szintig rendben vannak, utána viszont kezdődnek a hülyeségek, durvulás.

Érdekesség: a Jobbik felajánlotta diplomáciai segítségét egy Izraellel szemben álló (arab) pártfőnek, aki elutasította a felajánlást, mivel "ők rasszista pártokkal nem tárgyalnak!". Hopp és kopp.

Egyébként saját tapasztalataim szerint a 18 év alattiak közül csak a vérpistikék szavaznak a Jobbikra. Ők azok, akik szeretnek hangoskodni de történelmi tudásuk csekély. Én most végzős vagyok gimnáziumban, van egy-két elsős taknyos aki teli szájjal szidja a cigányokat zsidókat négereket, saját elmondásuk szerint Jobbikosak, egyébként gyakran gárdás pólóban járnak iskolába. Egyszer megelégeltem, odamentem hozzájuk és feltettem nekik 1-2 keresztkérdést a témával kapcsolatban (zsidók, nacionalizmus, cionizmus, stb), persze ment a nagy háááátőőőőő-zés. Az egyik megelégelte hogy nincs igaza, és igazi hazafi módjára nekiállt szidni engem összevissza, hogy így vagyok zsidó úgy vagyok zsidó, hazaáruló, stb. Egy határozott mozdulattal szájba vertem, visszaütni (mivel kétszer akkora vagyok) nem mert, az igazgatóhoz se mert menni, gárdás pólóban nem mert igazgató elé kerülni.

Kérdem én hát: valóban ők a magyar társadalom krémje (a hazafiak)? Tényleg azt szeretnénk hogy egy olyan párt -aminek a szavazótáborában van a legtöbb primitív ember- irányítsa az országot?

Vonát még csakcsak, Morvait már kevésbé tudnám elviselni a magyar politikai életben.

2011. máj. 12. 13:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!