Jobbikosok, honnan lehet tudni, azt hogy a Jobbik nem a Fidesz v. az MSZP bábja?
időközben számolni is megtanulunk, na de minegy
Annyit mondanék azért ha tényleg nem vagy az, akkor költözz külföldre, mert amit ilyen fejjel letettél az asztalra, az nem kell az országnak (ezalatt mondjuk fidesz szórólapozást értek)
ajánlom a közel-kelet országait
küldj képeslapot, vagy inkébb ne
és minden jót!
Kezdetben valóban a Fidesz köpönyegéből bújtak ki, aztán a MIÉPhez pártoltak, és rájöttek, hogy ők sokkal jobban meg tudják sütni a pecsenyéjüket egyedül is. Be is jött nekik, senkinek sem a bábjai, saját zsebre dolgoznak ne félj!
Egyébként kezd elegem lenni Vona iszlám imádatából. Ez is egy dolog, ami számomra elfogadhatatlanná teszi őket!
"Én viszont továbbra is keresem a millióimat, és emellett én is nyugodtan alszom."
Már nem sokáig ne félj! Előbb-utóbb érted is eljön a fekete autó. Köztudott, hogy a pártok mindig a legnagyobb seggnyalóikat végzik ki először.
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:11
A kutya sem kíváncsi az élettörténetedre. Már leírtad ötezerszer.
Hát ez tök úgy hangzott mint valami jófiús adakozás mögé bújtatott maffiahálózat leírása, az hogy ezzel hencegsz is csak azt bizonyítja hogy hüly e is vagy
én nem akarok veled vitázni de sajnos sok ilyen maffiózó van mint te, bár nagyrészük okosabb nálad
végsősorn egy egyszerűen megfogalmazott, nem túlkomplikált üzenetem volna neked, ami remélhetőleg eljut az agyadig, persze csak ha felolvastatod a titkárnőddel: Dögölj meg!
Kopele: A párom gimnáziumi tanárnő, kitűnő eredménnyel végezte az iskoláit, lelkiismeretesen tanít. Szerinted nem érdemel többet 100 ezernél mert nem gyárban dolgozik, nem termel?
Szerinted nem érzi joggal, hogy a politikusaid az ország meglopásával őt személy szerint is meglopták? Csodálkozol, ha ezek után Jobbikos lesz?
Ja, vagy ne menjen senki tanárnak, aki nem vállalja a szegénységet? Undorító! (nem te, hanem aki ezt gondolja)
Akkora k'csögöt mint te, kopof'szomtudja
még meddig dicsekszel nekem az életrajzoddal
Kibszottul nem érdekelnek a millióid, tudom téged ez tesz boldoggá, és mindenkivel meg akarod osztani, h ez mekkora öröm
Én nem lennék se a titkárnőd (akit pénzért k'rsz) se a te helyedbe, de ha mégis ott lennék akkor megölném magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!