Jobbikosok, honnan lehet tudni, azt hogy a Jobbik nem a Fidesz v. az MSZP bábja?
Nem vagyok Jobbikos, de szerintem először kérdezzük meg azt, hogy honnan lehet(ne) tudni, hogy a bábja bárkinek? Nem a Jobbiknak kell bizonyítania, hogy _nem_ báb. Bizonyítson az előbb, aki szerint báb:P
Ugyan ezt gondolom az LMP=SZDSZ kérdésről.
a kibszott áletbe, még egy jobbikos sem szólalt meg, de azon kívül minden párt palettájáról jött valaki aki a saját igazát magyarázza
ez engem NEM érdekel
és mindenkit LEPONTOZOK!
"A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:01"
Íme egy tipikus homokos"
Én jobbikos vagyok elég régóta. Nézem a parlamenti felszólalásokat és a jobbikosok úgy aláznak mindenkit, hogy ha bárkinek is a bábjai lennének, már rég el lettek volna hallgattatva, vagy tompítva. De ezek a srácok egyre ütősebbek, odacsapnak és minden szívbaj nélkül sittre vágnának politikusokat, ők nem csak mondják, hanem csinálnák is.
Nem csak mondták, hogy megalakítják a csendőrséget, meg is csinálták Tiszavasváriban. Amit eddig tudtak tenni, megpróbálták. Nem szájalnak, próbálkoznak tenni, már amihez nagyon kis hatalmuk engedi őket (a többi pártnak nagyon nem tetsző dolgokat).
Szóval szerintem nem bábjai senkinek, hanem egyszerű őszinte emberek erényekkel és hibákkal. Manapság a mellébeszélésnek van kultusza, de ez meg fog változni.
Kedves kopolalela..fenetudjami
Szép kis összeesküvéselméleteket gyártassz, kivillan az isteni szikra, jó az ilyet olvasni.
De a tipped se volt rossz 22 éve valóban kiskorú voltam még.
És csak ajánlani tudom neked, hogy ma még befuthatsz a zsinagógába, ha most rögtön elindulsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!