Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mikorra fogynak...

Szerintetek mikorra fogynak el Magyarországról az orvosok?

Figyelt kérdés
Mondták, hogy van olyan kórház ahol minden héten elmegy egy fiatal orvos.
2011. máj. 5. 18:38
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
49%
Nekem van vakbelem,de nem érzem,hogy orvoshoz kéne mennem.Maximum,ha vakbél gyulladásom lenne.Egy fogorvos pedig nem keres keveset ha magánrendelőbe dolgozik.Én olyan fogászatra járok ahol egy fog betömése 8000FT és naponta ha csak 6 fogat tömnek be...
2011. máj. 7. 14:36
 22/23 anonim ***** válasza:
49%

"Ha fáj a fogad, vakbeled van, vagy valami súlyosabb betegséged akkor nehogy orvoshoz menny.

Ha elüt az autó téged csak természetgyógyászhoz vihetnek."

Kérdező, nem voltál figyelmes : azt írtam a sebészek kivételek, ők igazi orvosok, nem véletlen, hogy az őskorban is voltak már, pl. koponyát lékeltek, őket nagyra értékelem és elsősorban a baleseti sebészekre gondoltam. A foghúzás és vakbél is sebészeti műtét.

A betegségek ásványi anyag és vitaminhiányra vezethetők vissza és az az orvos, pl belgyógyász, aki ilyen esetekben gyógyszereket ír föl természetes gyógytermék ajánlása helyett, hogy a gyógyszergyárak profitja nőjön, az a szememben nem orvos, hanem gyógyszerügynök.

A gyógyszerek folyamatos szedetése megmérgezést jelent : megbetegítenek bennünket, hogy felvevő piaca legyünk a gyógyszeriparnak. Remek könyveket tudok neked ajánlani,címeik : "Hogyan gyógyuljunk meg az orvosi kezelés ellenére ?", "A halott orvosok nem hazudnak" stb.

2011. máj. 7. 19:15
 23/23 anonim ***** válasza:
73%
5 4 3 2 1 0 VÉGE! Ennyi volt, nincs több. Végünk van!!!
2011. máj. 7. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!