Szerintetek a Jobbikosok milyen emberek?
én azt egy árva szóval nem mondtam a mostani pártok egyike sem alkalmas de legalább a jobbik megpróbálta(v legalábbis úgy tűnik)
+ mint már máshol megemlítettem a pártok mögött ua-zok az érdekkörök húzódnak így egyik pártban sem bízhatunk...
de te attól még sötét maradsz...
Én jobbikos vagyok, normális, tájékozott fiatalnak tartom magam, aki foglalkozik a jövőjével, az országgal, a körülötte történő dolgokkal. Igyekszem elfogadni mások politikai nézetét, bár sokszor találom szembe magam tájékozatlan, buta, szűklátókörű emberekkel, elsősorban az idősebbek közt találok ilyeneket, akik nem hajlandók alkalmazkodni a változó világhoz, vagy akik csak a Tv2-RTL félékből tájékozódnak, és tátott szájjal elhiszik az egészet, amit ott mondanak.
A jobbikosokat úgy általában nem lehet jellemezni, ahogy más párt szavazóit sem... vannak értelmesek, ismerek olyan jobbikosokat, akik nagyon jó emberek, múltkor találkoztam Vona Gáborral, személy szerint őt is annak tartom, szerintem önmagát adja, ugyanúgy beszélt, ugyanazt az álláspontot védte, mint a tv-ben - kicsit családiasabb hangulatban. Viszont vannak olyanok, akik csak ész nélkül hajtják a magukét, bele sem gondolnak, miket beszélnek, sajnos ismerek ilyen jobbikosokat is, inkább csitítani kell őket, ugyanis miattuk van olyan rossz vélemény a jobbikosokról, amilyen. Nem szabad ítélkezni, ismerek buta fideszest is, MSZP-st is, jobbikost is... mégsem ítélkezem. Minden táborban vannak értelmes, jó emberek, és vannak buta, elvakult emberek is. Ne általánosítsunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!