Szerintetek a Jobbikosok milyen emberek?
Sziasztok!
Remélem fel tudok nyitni (a pár soros véleményemmel) pár még csukva maradt szemet. Nem vagyok túl tapasztalt. Ezt azért mondom mert ezt szokták érvelésnek felhozni mikor megtudják hogy én 17 évesen már politizálok. Régebben anyum által rengeteg MSZP majálison és rendezvényen vettünk részt. Anyu mindig mondta, hogy vigyázzak a telefonomra, ő is mindig fogta a táskáját nehogy eltűnjön belőle valami. Ez ugyan régen volt, de tudom nagyon jól, hogy nem változott túl sokat a mostani közbiztonság, sőt még rosszabb is lett. (Most ne menjünk bele...)
Szerencsére azóta felnyílt a szemünk. Rossz is visszaemlékezni, hogy annó mszp majálisokon vettünk részt.
Nemrég volt a Jobbiknak egy Majálisa a hajógyári szigeten. Na is itt leírnám mit tapasztaltam.
Első ami szembe tűnt, hogy tisztaság volt és a kukákból sem ömlött a szemét. Rendes tiszta emberek voltak kint, nem voltak büdösek, nem kunyeráltak és nem áriltak csili-vili nyaklánc 500-ért, de perecet se lehetett kapni mindenféle jött ment árustól.
Az emberek figyeltek a másikra, ha nekem jöttek (mert egy tömegben előfordul) nem nekem kellett bocsánatot kérnek.
Biztonság, fegyelem volt. Biciklik itt ott nekitámasztva a fának, nem volt rajta 80 kiló lánc, hogy ne lopják el, senki nem káromkodott, köpködött vagy hangoskodott. Szombaton dél magasságában bemondták hogy egy slusszkulcsot találtak egy kocsi ajtajában, a rendszáma ez meg az, itt és itt lehet át venni. A kocsi ott maradt a szigeten, bezárták az ajtaját és leadták egy rendezőnek a kulcsot. Szerintem ilyen sehol nem történhetett volna meg. Egy jó barátom a telefonját hagyta el. Ugyan ott megtalálta ugyan úgy ahogy letette az asztalra. Senki nem vette el.
Nekem csak pozitív tapasztalataim voltak, szerintem egy nagyon rendes tisztességes banda!
Várom én is az észrevételeket, de arra megkérek mindenkit, hogy kulturáltan válaszoljanak nekem.
Végszónak még annyit megemlítenék, nem egy roma (vagy cigány ahogy jobban tetszik) származású embert láttam kint, nem ették meg, nem lőtték le nem szólt senki egy rossz szót se. No csak ennyire vagyunk rasszisták!
Adjon az isten mindenkinek szép estét!
Én inkább azt vettem észre, hogy általában elégedetlen emberek. Szeretik az erős hierarchiát.
Mi Budán lakunk, egy nagyon drága kerületben(sajnos nem Rózsadomb), itt egy jobbikos sincs. Ha jól tudom, ebben a kerületben a pártnak még a kopogtatócédulákkal is voltak problémái.
A többségükkel vidéken találkoztam
előbbi
akkor ha téged nem izgat h lassan a zsidók , cigányok többen lesznek mint a magyarok és sztem a világban minden rendben van akkor te elég sötét lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!