Orbánnak mikor kellett havi 50 ezerből megélnie?
A diploma valóban nem egyenlő az óriási tudással, az csak egy alap. De elhiszitek nekem, hogy 15 éves termelési vezetői gyakorlattal, volt/van a dolgokra némi rálátásom a szakmában? Nem irodai munka, hanem vezetőként ugyanúgy tapostam csizmában a tehénszart, mint az alkesz fejősöm, beálltam bikát lekötni, mert szerettem csinálni, mellette ágazati tervet készítettem. Nem dicsekvésből mondom, de amikor 90-ben kistermelőként működtem, neves felsőoktatási intézményektől jártak hozzám üzemi gyakorlatra a leendő kollégák. Mindegy, elmúlt.
A korrekt orvosi felülvizsgálatról:
Az első 3 év letelte után egy középkorúnál fiatalabb doktornő alkalmasnak minősített a munka világába történő visszatérésre. Megfellebbeztem. Másodfokon az eredetinél magasabb %-ot állapítottak meg. Egyetlen forint "kenés" nélkül.
Ennyire objektív a vizsgálat. Ha most ezt még "felső nyomásra" megszigorítják, sokkal több ténylegesen beteg, sérült ember kerül lehetetlen helyzetbe, mint amennyi sumákot kiszűrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!