Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánnak mikor kellett havi...

Orbánnak mikor kellett havi 50 ezerből megélnie?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 23:25
1 2 3 4
 31/34 doboszoli ***** válasza:
57%

A diploma valóban nem egyenlő az óriási tudással, az csak egy alap. De elhiszitek nekem, hogy 15 éves termelési vezetői gyakorlattal, volt/van a dolgokra némi rálátásom a szakmában? Nem irodai munka, hanem vezetőként ugyanúgy tapostam csizmában a tehénszart, mint az alkesz fejősöm, beálltam bikát lekötni, mert szerettem csinálni, mellette ágazati tervet készítettem. Nem dicsekvésből mondom, de amikor 90-ben kistermelőként működtem, neves felsőoktatási intézményektől jártak hozzám üzemi gyakorlatra a leendő kollégák. Mindegy, elmúlt.

A korrekt orvosi felülvizsgálatról:

Az első 3 év letelte után egy középkorúnál fiatalabb doktornő alkalmasnak minősített a munka világába történő visszatérésre. Megfellebbeztem. Másodfokon az eredetinél magasabb %-ot állapítottak meg. Egyetlen forint "kenés" nélkül.

Ennyire objektív a vizsgálat. Ha most ezt még "felső nyomásra" megszigorítják, sokkal több ténylegesen beteg, sérült ember kerül lehetetlen helyzetbe, mint amennyi sumákot kiszűrnek.

2011. máj. 2. 21:34
 32/34 anonim ***** válasza:
Gyerekkorában annyi volt a heti zsebpénze:)
2011. jún. 11. 20:59
 33/34 anonim ***** válasza:
na azért azt ne állítsuk már hogy orbán egy buta ember...
2014. dec. 16. 12:56
 34/34 anonim ***** válasza:
Valamikor a 70-es években... De bár abból élne most! És Gyurcsány is! És Lázár is! Teljes vagyonelkobzás ezeknek a politikusoknak, a vagyonukat meg osszák szét a dolgozó szegények közt!
2015. márc. 17. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!