Orbánnak mikor kellett havi 50 ezerből megélnie?
Na megérkezdtek az "50 ezret keresek, jajj de rossz nekem és erről a kormány tehet" emberkék. Orbán meg gyurcsány tehet arról, hogy tanulatlan vagy, szar szakmád van, vagy ha jó, akkor szarul csinálod és nem vagy képes a futószalagtól jobb helyre kerülni. Teljes mértékben a kormány a hibás hisz ő adja a fizetésed és nem az aki dolgoztat. Bravó! :D Jöhet a tapsvihar lepontozás formájában :D
Styloo
hehe utolsó....
gratulálok a beskatulyázáshoz, ami egyáltalán nem fedi az igazságot. A kérdésem csupán a szarkasztikus humorom szüleménye. De egyébként, ha már feltettem, kíváncsi voltam a válaszokra is, hiszen nem igazán ismerem Orbán Viktor teljes életpályáját.... igaz, lehet jobb is, ha nem tudom.
Kérdező
Hozzászólásom nem feléd irányult. :)
Styloo
Styloo érdekes okfejtés, de figyelj!
-tanulatlan vagy: diplomám van
-szar a szakmád: egykori agrárországban, mezőgazdaságin végeztem
-szarul csinálod: nem csak a közösben, de magánzóként is bizonyítottan jól csináltam, nem a szakmai, hanem a közgazdasági körülmények tettek taccsra
-jelenleg 70e rokkantnyugdíjból kellene megélnem, amit meg akarnak nyirbálni, kit szidjak, a Tisztelendő Urat?
Nem segélyért tátom az arcom, hanem próbálok mellé annyit keresni, hogy emberi szinten megéljünk.
Akkor még nyugdíjcsaló is vagyok?
Úgyhogy csak óvatosan az általánosítással.
Bocs,hogy beleszólok,de abban szerintem doboszoli is egyetért,hogy a diploma nem egyenlő az óriási tudással.
És igen,nagyon sok felesleges diplomást gyártunk,és ez nem csak azért szomorú mert színvonaltalan az egész felsőoktatás hanem azért is mert már szinte nincs középszintű szakember és már lassan egy bolti eladónak is kell egy diploma.
Ebben a bolognai rendszerben szart sem fog érni a diploma :S Én is idén államvizsgázok és azt kell mondanom, hogy rengeteg segghülye végzi el a főiskolát. Mások buliztak heti kétszer én meg volt, hogy este 8-kor mentem haza suliból, tartottam másoknak korrepetálásokat (volt, hogy 20 főnek). Kicsit bosszant, hogy ugyanolyan diplomát kap, mint én úgy, hogy fingja nincs az egészhez. A másik pedig a tanultság és a talpraesettség egymástól független dolog... Ismerek olyan embert, aki még a szarból is várat épít, akármihez nyúl... Dobszoli példáját leszámítva mindig csak az panaszkodik, aki tehetetlen. Kicsit off: Minap dolgozott nálunk egy jóember (szőlő támrendszert csináltunk). Panaszkodta, hogy ő milyen szegény. A cigaretta ott füstölgött a kezében. Kérdeztem mennyit szívsz? 1 doboz naponta. Mondom tisztában vagy e azzal, hogy az félévente 90 ezer forint. Azaz egy félévben 1 hónapot csak azért dolgozik, hogy cigizhessen. Szóval ennyit a szegény emberről.
Styloo
Én inkább akkor fosok be, mikor lemegyek Borsodba. Van egy csomó olyan ember, aki segélyekből él és azért szomorkodik, mert ő többet szeretne félkarú rablózni. Ez már lerágott csont, a különbség annyi, hogy én most magyarokról beszélek, nem pedig cigányokról. Szóval a fehérek között is vannak huncut emberek.
Az pedig, hogy sok a diplomás, szerintem természetes, mivel senki nem akar kékgalléros munkát végezni. Én is inkább vállalok szar diplomával egy szar munkát.
Styloo, abban egyetértek, hogy a szarból is lehet várat építeni, nem egy ismerősöm így szedte meg magát a szocializmus alatt, kapcsolatok nélkül. Pedig akkor elvileg tilos volt a gazdagság. Csak az a gond, hogy a magyar emberek nem értenek a pénzhez, ezt bárki megmondja pár év külföld után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!