Igaz-e, h. Ceaucescu-nak es Orbánnak hasonlóak gazdasági nézetei?
Ezen már én is gondolkoztam, de egy rájöttem, hogy ez nem pont így van.
1)Ceaușescu Románia örökös vezetőjének volt kikiáltva, míg Orbán egyenlőre csak 4-5 évre van megválasztva.
2)Orbánról lehet ilyeneket irkálni, meg rosszabbakat is, de ha C.-ről azt mondtad volna Romániában, hogy jó lenne, ha felakasztanák, már holnap börtönben ülnél.
3)C.-nagyon gazdag volt, ő ment egyfolytában a román TV. -ben, ezért nézte sok román a Duna TV.-t.
4)C.- tiszteletére ünnepeket szerveztek, Orbán nap még nincs.
5)Romániában nem volt mit enni, C. leánya macskája aranytálból ette a kaviárt.
6)C. létre akarta hozni a C. dinasztiát, Orbán nem akar király lenni, pedig a 2/3 többséggel megtehetné.
"Igaz-e, h. Ceaucescu-nak es Orbánnak hasonlóak gazdasági nézetei?"
Nem.
"Mármint, hogy mindenáron fizessük ki az államadósságot..."
Az államadósságot csökkenteni kell, pont.
Komolyan ennyire hülye a baloldal, hogy ezt sem érti már meg?
18.40. Nem vagyok baloldali,de Orbán tönkreteszi az országot. Ha annyira kell az államadósságot csökkenteni,akkor miért vette igénybe Bajnai által kért,talonban levő hitelt? Miből vette meg a MOL-részvényeket,aminek az értéke ma már kevesebb,mint amennyiért megvette?
Orbán vizet prédikál és bort iszik. Csak ezt a narancsködbe burkolt hívei nem veszik észre.
„Miből vette meg a MOL-részvényeket,aminek az értéke ma már kevesebb,mint amennyiért megvette?”
Most éppen alacsonyabb árfolyamon megy, de hát a tőzsde már csak ilyen. Nem kell eladni, ennyi. Ha jól tudom nem is ilyen szándékkal vették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!