Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet valaki 38 évesen...

Hogy lehet valaki 38 évesen nyugdíjas? Egy példány lent.

2011. ápr. 30. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak öregségi nyugdíj létezik, nekem is van olyan velem egykorú (25 éves) barátnőm, aki nyugdíjas, mert súlyos beteg.
2011. ápr. 30. 13:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt én értem, de ez a nő szerintem nem beteg...
2011. ápr. 30. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jah, hát szerintem az ennyiből nem derül ki.
2011. ápr. 30. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég betegnek néz ki.
2011. ápr. 30. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül látszik az, ha valaki beteg. Egyik ismerősömre ha ránézel az esetek 95%-ában, akkor nem látsz rajta semmi különöset. A maradék 5%-ban meg nincs időd nézelődni, hanem orvost kell hívni.
2011. ápr. 30. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden betegség olyan, hogy ránézésre látszik. Ettől még a munkavégzésben gátolhatja az illetőt. Az egyik rokonom 30 évesen nyugdíjas, mert olyan emésztési betegsége van, hogy képtelen munkába járni. Ettől még ha az ember találkozik vele, meg nem mondja, hogy bármi baja van.
2011. ápr. 30. 14:41
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Sok 50év felettieket kényszer- nyugdíjba tettek, leszázalékoltak (hamis orvosi papírokkal!) ezeket kell felülvizsgálni ,visszaállítani és munkát biztosítaninekik!

A nyugdíjukat csökkenteni esetleg megbüntetni!

2011. máj. 1. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!