Még mindig itthon tervezitek a jövőtöket?
Nekem nagyon fáj, hogy szétveri néhány szennyláda ezt a szép országot. Eddig a hazaszeretet itthon tartott, tervezgettem, hogy miképpen lehetne elélni és javítgatni kicsit a dolgokon.
Az alacsony fizetést még eltűrném. De nem leszek senki rabszolgája, az emberi jogaimat nem vehetik el. Úgyhogy fájó szívvel, de búcsút mondok én is, családot akarok alapítani.
láp pál
Határozottan nem vagy normális. Nyugodtan trollkodhatsz tovább még több mínuszpontért.
16:28
Nekem a reményem is meghalt már. Örülök, ha te még pozitívabban gondolkozol, de nekem a tét a csládom. Márpedig ilyen kutyák miatt mint ez az orbán meg a fletó, nem fogom feladni az egész életemet, és a gyerekeimét is(az övékét szó szerint).
Majd idősebben én is megteszem a magamét az országért. 5-10 év múlva, hazaköltözök és hazahozok mindent amit addig elértem. Talán indítok egy vállalkozást, vagy veszek egy földet, ha addigra defibrillálják a mezőgazdaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!