Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még mindig itthon tervezitek...

Még mindig itthon tervezitek a jövőtöket?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon fáj, hogy szétveri néhány szennyláda ezt a szép országot. Eddig a hazaszeretet itthon tartott, tervezgettem, hogy miképpen lehetne elélni és javítgatni kicsit a dolgokon.

Az alacsony fizetést még eltűrném. De nem leszek senki rabszolgája, az emberi jogaimat nem vehetik el. Úgyhogy fájó szívvel, de búcsút mondok én is, családot akarok alapítani.

2011. ápr. 30. 05:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

08:03

Engem nem érdekel, hogy jobbik vagy fidesz vagy Pista bá de végre meg kéne alapítani egy olyan országot, amit a magyarok az otthonuknak tekinthetnek.

Én ott tartok, hogy ha egyszer vissza is térek magyar nyelvterületre-mert a gyerekeimet magyarnak akarom nevelni- akkor az Szlovákia lesz. Mert ott minden diszkriminációval együtt is jobb a magyaroknak mint itthon.

2011. ápr. 30. 09:09
 12/23 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet, hogy a szlovák diszkrimináció kesztyűsebb kézzel bánik a magyarokkal, mint amit itthon kapnak.
2011. ápr. 30. 09:31
 13/23 anonim ***** válasza:
Én is szívesebben mennék külföldre, de szerintem a saját hazánkat kéne rendbe tenni. Persze ehhez előbb ki kéne a parlamentből dobni a haszonlesőket, és olyanokat tenni kormányra, akik valóban a nép érdekeit nézik, és nem a gazdagokét és egy erőszakos kisebbségét.
2011. ápr. 30. 09:59
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

"Mert ott minden diszkriminációval együtt is jobb a magyaroknak mint itthon."

Ez volt a legnagyobb ökörség, amit ezen az oldalon valaha olvastam. -.-

2011. ápr. 30. 10:18
 15/23 A kérdező kommentje:

Petronius

Pedig jobb lesz, ha ezt elfogadod. Mert ott fejlődik a gazdaság, egyre több jut az átlagembernek is, a magyar közösségnek is mindene megvan ami a közéletben szükséges, ráadásul van jövőképük is.

2011. ápr. 30. 11:01
 16/23 anonim ***** válasza:
Sose fevok elmenni. Amúgy kint rabszolgakéng bánnak veled.
2011. ápr. 30. 11:14
 17/23 anonim ***** válasza:
85%

Nem akarok innen elmenni!

Már csak azért se,mert lassan magyar se lesz e tájon.

Még a végén bekövetkezik amit Izrael ígért 5 hónapja és felvásárolnak minket.

2011. ápr. 30. 14:12
 18/23 anonim ***** válasza:
73%
Igen menekülj a problémák elől. jövőkép, jókereset. Mimeg majd helyrehozzuk.És majd jössz! Nemdolgozni- nyugdíjat felszedni, mert már öregleszel,
2011. ápr. 30. 14:45
 19/23 anonim ***** válasza:
79%
Nem hagyom el a szülőföldem, legyen bármi is! A remény hal meg utoljára, s amíg lehet, teszek azért hogy élhető legyen a helyzetem. Sokan vannak így ezzel, de sajnos sokan ez ellen, nekik kedvez a hatalom, vagy ők a hatalom.
2011. ápr. 30. 16:28
 20/23 anonim ***** válasza:
62%
A patkányok menekülnek a süllyedő hajóról!Aztán ha mégis révbejut!majd visszamásznak élősködni!
2011. ápr. 30. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!