Még mindig itthon tervezitek a jövőtöket?
Nekem nagyon fáj, hogy szétveri néhány szennyláda ezt a szép országot. Eddig a hazaszeretet itthon tartott, tervezgettem, hogy miképpen lehetne elélni és javítgatni kicsit a dolgokon.
Az alacsony fizetést még eltűrném. De nem leszek senki rabszolgája, az emberi jogaimat nem vehetik el. Úgyhogy fájó szívvel, de búcsút mondok én is, családot akarok alapítani.
08:03
Engem nem érdekel, hogy jobbik vagy fidesz vagy Pista bá de végre meg kéne alapítani egy olyan országot, amit a magyarok az otthonuknak tekinthetnek.
Én ott tartok, hogy ha egyszer vissza is térek magyar nyelvterületre-mert a gyerekeimet magyarnak akarom nevelni- akkor az Szlovákia lesz. Mert ott minden diszkriminációval együtt is jobb a magyaroknak mint itthon.
"Mert ott minden diszkriminációval együtt is jobb a magyaroknak mint itthon."
Ez volt a legnagyobb ökörség, amit ezen az oldalon valaha olvastam. -.-
Petronius
Pedig jobb lesz, ha ezt elfogadod. Mert ott fejlődik a gazdaság, egyre több jut az átlagembernek is, a magyar közösségnek is mindene megvan ami a közéletben szükséges, ráadásul van jövőképük is.
Nem akarok innen elmenni!
Már csak azért se,mert lassan magyar se lesz e tájon.
Még a végén bekövetkezik amit Izrael ígért 5 hónapja és felvásárolnak minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!