Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tervezitek a párotokkal a jövőtöket vagy csak úgy vagytok, éltek a mának és "lesz ami lesz"?
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 18:37
1/9 anonim válasza:
Mi terveztük és pont ez lett a vesztünk.Azért szakított a barátom mert már"tervszerűen" működött a kapcsolatunk.
2/9 anonim válasza:
mi is tervezzük. de nem állandóan csak néha beszélgetünk közös esetleges tervekről. de mindketten úgy beszélünk róla, "hogy ha úgy alakulna" alapon, egyikünk sem veszi egyértelműnek, hogy tényleg úgy is lesz.
3/9 anonim válasza:
Én terveztem ő nem , valószínű ezért is szakítottunk 23 L
4/9 anonim válasza:
mivel még fiatal vagyok, tudom, hogy nem ő lesz az első és egyetlen barátom, de mivel 1 éve együtt vagyunk néha beszélünk arról, hogy majd akkor ha.... teszünk 1-2 vicces megjegyzést, de nem gondoljuk halál komolyan.
5/9 anonim válasza:
közeljövőre igen, de olyan igazán hosszútávon nem
6/9 anonim válasza:
Az egyik legjobb módja a szakításnak a tervezés :)
Én is emiatt dobtam az utóbbi barátnőmet...
Már az "wiwi"-re is kiírta, hogy ő márpedig 22 évesen gyereket szeretne és családot, etc... etc...
Én 19F, Ő 20L
Ebbe csak az a poén, hogy 18 éves koráig vasszülőkkel élt együtt, tehát míg be nem töltötte a 18-at, addig nem csinálhatott semmit, alig mehetett valahova a sulin kívül...Az ember azt várná, hogy ilyenkor kitör, de neeem...
Csajok! Tanácsként mondom, 18-24 év közötti srácoknak fel se hozzátok a gyerek témát :)
7/9 anonim válasza:
01.33 egy kapcsolatban csak úgy lehet tervezni ha mindkét fél teszi. ha csak az egyik, akkor az a másiknak ijesztő lesz, és ha nem veszi észre, hogy a másik nem tervez előre az baj, mert akkor tényleg szakítás lesz. nálunk mindketten tervezzük, 21 évesek vagyunk és már összevesztünk a leendő gyerekek nevén:) de ez persze 6-8 év múlva lesz esedékes, ha addig együtt maradunk. beszéltünk róla, de nem éjjel nappal arról beszélünk hogy ha majd gyerekünk lesz. Tervezni csak finoman szabad, és aki elszáll vele, akár nő akár férfi annak gondjai lesznek.
8/9 A kérdező kommentje:
Nálunk is mindketten tervezünk, persze nem olyan szinten, hogy minden nap, minden órában...Csak felhozzuk néha...A gyerek témát pedig a barátom kezdte...azt mondta, hogy csak engem tud elképzelni a gyermekei anyjának, amúgy 23 éves
2010. jan. 9. 11:46
9/9 A kérdező kommentje:
Mi együtt tervezzük, persze nem olyan szinten, hogy minden nap, minden órában a jövőnkről beszélünk. A gyerek témát pedig a barátom hozta fel, azt mondta, hogy csak engem tud elképzelni gyermekei anyjának. :) amúgy 23 éves...
2010. jan. 9. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!