Egyet értesz a nemdohányzók védelmét szolgáló törvénnyel?
De mégis hogy????
Nyáron a harminchat fokos kánikulában,leszaladok a sarki klimóba ahová 10 éve járok,kikérem a jéghideg sörömet,majd kimegyek az ajtó elé rágyújtani?Félig kioltom a csikkemet(mert baromi drága a cigi)és vissza megyek inni két kortyot mert szomjan döglök,majd megint kimegyek az ajtó elé,és folytatom.Na neeeeeeeee......
Addig semmi gond a dohányossal amíg szívja... csak ne fújja ki. Akkor már förtelmesen büdös.
Érdekes, hogy mennyire kiállnak a dohányosok jogai mellett.
De ha valaki fingik egy nagyot nyilvános helyen az botrány.
Pedig egy természetes biológiai szükséglet, hogy megszabaduljunk a felgyülemlett gázoktól. Mégis mindenki elítéli.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:56
Lehet hogy a TB-re megy a kezelése egy dohányzónak (mint pl:Én) és mondjuk tüdőrakót kap és kezelni kell,műteni stb.De ha már fizetem azt a k...va TB-t ami nem kevés pénz akkor ha akár levágom a 2 karom és lábam várjak is vissza vagy mentsék meg az életem mert mondjuk ezért fizetem a telibe k..rt orvosokat és a TB-t.
Vagy itt egy példa ha valaki játékfüggő (pc,xbox360 stb) és epilepsziás lesz egy játéktól azt hadjuk megdögleni???
És igen is nem kicsit szabotálják az ember jogait.
És tudod mit 4x jött oda a Blahán a 7-es busznál a közterületes hogy megbírságol és tudod mit mondtam 1x kérje attól aki ezt a törvényt bevezette (ez még nem is kötözködőt mert tudta igazam van) és el is ment.2nap múlva (másik közterületes) jött még egy az kicsit kötözködött és elment.3 nap szintén kötözködő hülye ember 8általánosával beszélni nem tudó jött oda és csak ránéztem és elment.4nap mikor jöttek akkor már 2 vad idegen na azok megfogták a karomat azzal a lendülettel kivertem az egyik fogát (szó szerint) a másiknak meg ki ugrasztottam az állkapcsát.Mély érdekes az 5-6 ember aki ott áll általában már nem igazán jönnek számon kérni miért is cigizek ott.De persze miközben kérik az adataid közben ők ugye nyugodtan bagózhatnak stb na ezért küldöm el az összeset a ge...be
Én egyetértek. Mert gyűlölök úgy elmenni sörözni (amit nagyon szeretek), hogy ki kell mennem a levegőre, mert a szemem csípi a cigifüst, másnap pedig moshatom a ruhámat, mert hordhatatlanul büdösek lettek. És akkor el se merem gondolni, hogy az én tüdöm milyen lehet belülről.
Mert ha joga van másnak ezt csinálni, akkor nekem is jogom van összekoszolni a ruháját, citromot spriccelni a szemébe, sőt, akár némi acélrúddal egészségében is kárt tenni (persze úgy, hogy magamnak is megcsinálom közben). Mert itt gyakorlatilag erről van szó (és persze mindenkinek joga van nem a közelemben lenni. De ha már ott van...)
22:56!
Nekem is pont Larry Hagman jut mindig eszembe!
23:15!
Iszol sört, majd kimész, elszívod a cigidet, és visszamész. Na nemá, hogy ne bírd ki azt a két percet sör nélkül!
01:03!
Bunkó paraszt vagy, és még büszke is rá. Éljen... Erre nem lehet értelmeset mondani...
Ki is húzza a legnagyobb hasznot jövedéki adó formájában a dohányzókból?
A dolog innentől tényleg álságos.
Csak akkor tartom jónak, ha be is tudják tartani, bár a munkahelyi dohányzás nálunk is tiltva van, de mégis csinálják.
A vonaton a kaller le sem szarja, van, amikor a mellette ülő is bagózik, de rá sem szól.
Én nem írtam, hogy nem kell törvény a nemdohányzók védelmében, csak azt írtam, hogy ez így túlzás, ahogy be akarják vezetni.
Inkább azt kellene támogatni, hogy a bagósok le tudjanak mondani a cigiről (gondolom, nem könnyű). Szervezni nekik ingyenes kezeléseket, nikotintapaszt vagy ami segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!