Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyet értesz a nemdohányzók...

Egyet értesz a nemdohányzók védelmét szolgáló törvénnyel?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 21:24
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
21%

ez is csak arra jó,hogy lehúzzák az embereket a büntetéssel.

én sem dohányzom.

ezt akármennyire tiltják,akármennyire felverik az árát,a dohányos akkor is megfogja venni,mint ahogy a benzint is megveszik,akármilyen drága.

egy boltban dolgozok,amíg a többiek a bolt előtt bagóznak,trécselnek,nekem(meg még két nem dohányzó kollégámnak)kell tartani a frontot(majd ezért fogok rászokni,h legyen egy kis szünetem)és sztem ezután is így lesz.

2011. ápr. 26. 21:50
 12/39 anonim ***** válasza:
59%

"egy boltban dolgozok,amíg a többiek a bolt előtt bagóznak,trécselnek,nekem(meg még két nem dohányzó kollégámnak)kell tartani a frontot(majd ezért fogok rászokni,h legyen egy kis szünetem)és sztem ezután is így lesz."

- Neekd is érdekes gondolkodásod van. Leírsz egy nagyon jó példát arra, hogy mennyire igazságtalan, ha egy munkahelyen megengedik a dohányosoknak, hogy akkor gyújtsanak rá, amikor akarna, csak külön helyen. És ebből számodra az következik, hogy a korlátozás rossz. Vagy szerinted az volna a jó, ha engednék, hogy a pénztárnál ülve is dohányozhatna valaki, és így nem kellene külön elmenni?

2011. ápr. 26. 21:54
 13/39 anonim ***** válasza:
3%
Ennek a törvénynek értelme annyi, mint Európa sz@ros seggét nyalni!
2011. ápr. 26. 21:55
 14/39 anonim ***** válasza:
68%

Egyetértek, már nekem is rohadtul elegem van belőle, hogy pöfékeli a képembe a füstöt, mert neki joga van hozzá...

Én majd rászokok, hogy jó kis PVC rudakat fogok égetni, mert nekem meg ahhoz van jogom :)

2011. ápr. 26. 21:57
 15/39 anonim ***** válasza:
51%

" nem dohányzok, de nem értek vele egyet, ezért:"

Ezek a demotiváló képek a legnagyobb demagógiákat hozzák fel folyamatosan, és elég nagy ostobaságra vall ilyeneket érvként felhozni. Azokból a gyárkéményekből valóban jut szennyező anyag a légkörbe és közvetve az emberek élőhelyére is, de ezért akkor engedjük meg, hogy nemdohányzók arcába fújják a nikotinfüstöt közvetlenül, zárt térben? Minden mindegy alapon?

2011. ápr. 26. 22:00
 16/39 anonim ***** válasza:
26%

Merem állítani, hogy ezt a törvényt a Parlamentben fogják legtöbben megszegni. Mert nekik "lehet".

Nem dohányzom én sem, és utálom, ha a képembe fújják a füstöt, de ez túlzás.

És nekem a belinkelt rajz tetszik. Pontosan úgy van: álszentség. Ez is egy olyan törvény, amivel el akarják terelni a figyelmet sokkal nagyobb problémákról.

Inkább súlyosabban büntetném a szemetelőket, akik az utcán köpködnek pl.

Nem tudom, tudjátok-e, mennyi TBC-s ember van az országban? Nyugodtan járkálhatnak köztünk, senkinek nincs joga őket bevitetni egy kórházba, vagy zárt helyre, hogy ne fertőzzenek meg másokat. Nekik van joguk, az egészségesnek nincs joga...

Tudom, ez egy kicsit OFF, de biztos értitek, mire gondolok.

Ez az ország a TÚLZÁSOK országa...

2011. ápr. 26. 22:06
 17/39 anonim ***** válasza:
34%

Nem.

Étteremben se normális. Elszeparált rész lehetne nekik.

Buszmegállókban meg egyenesen baromság.

2011. ápr. 26. 22:14
 18/39 anonim ***** válasza:

"Vagy szerinted az volna a jó, ha engednék, hogy a pénztárnál ülve is dohányozhatna valaki, és így nem kellene külön elmenni?"

ilyen eszembe se jutott,nemtom honnan vetted,olvasd el mégegyszer.

az igazságtalan példát hoztam fel,ami szerintem ezek után is így fog működni,a boltvezető is dohányos.

2011. ápr. 26. 22:16
 19/39 anonim ***** válasza:
77%
dohányos vagyok és egyet is értek vele ha meg lenne a strukturája, a lehetősége h ezt betartassák. voltam sokat külföldön ott ez ugy működik h van egy 5x5ös vagy mégkisebb szoba ahova be lehet menni dohányozni és marhaerős elszivok vannak bent...az ajto meg persze légmentesen zár...és vannak ilyen "kabinok minenhol..éttermekbe repülőtereken szorakozohelyeken. és teljesen egyetértek azzal h ne lehesen megállohelyen vagy olyan helyen dohányozni ahol másokat zavarna...nem szarok mások orra elé nemazért mert nem merném hanem mert büdös. ha nem szereti megértem és arrébmegyek kész, azért zavaro igazábol a dolog mert nincs elég háttér hozzá. plussz ha ajtoba dohányzunk tényleg sokkal jobb lessz mindekinek mikor átmegy a füstfügönyön. amugymeg ha gyerekeimmel vagyok énis rászolok másra h ugyanmár ne gyujtson rá mellettünk... és a dohányosok nagyrésze szerintem igy van ezzel
2011. ápr. 26. 22:21
 20/39 Sz1u ***** válasza:
85%

Ez az egyetlen egy törvény (a jelenlegi kormánynak), amivel maximálisan egyetértek! Ugyanis jogom van az egészségesebb levegőhöz! Szerintem jobban van jogom az egészséges levegőhöz, mint a dohányosnak a szenvedélyéhez (ő meg tud élni füst nélkül, én viszont - és ő sem - levegő nélkül). Mert, ha csak saját magát károsítaná vele, akkor rendben volna (úgy-ahogy persze, mert a gyógykezelésük a közösből megy, ugye). De nekem is árt a füstölése (azon túlmenően, hogy semmi kedvem sincs szívni a büdös levegőt)!

Kedvencem a dohányzás elleni harcban Larry Hagman (Jockey Ewing a Dallasból), aki az Amerikai Rák Társaság elnöke volt "másodállásban". Ha valaki az ő társaságában rágyújtott, akkor ő elővette a szappanbuborék-fújóját és elkezdett buborékokat fújni. Ha a dohányos felháborodott ezen (márpedig felháborodott), hogy tiszta szappanbuborék lesz a ruhája (öltönye...stb), akkor Hagman kapásból visszavágott, hogy az ő ruhája pedig dohányfüstös lesz (az egészségéről már nem is beszélve).

Smmi bajom sem lenne a dohányzással, ha az csak a saját "szórakozásukra" vonatkozna! De az esetek zömében semmi tekintettel sincsenek a nemdohányzókra.

Pölö a teljesség igénye nélkül:

- már a liftben, vagy a lépcsőházban rágyújt

- tömegben rágyújt (tömegközlekedési megállók!)

- a buszsofőr(!) menetközben rágyújt

- rendőr szolgálat közben rágyújt

stb...stb...stb... (jahhh: a Parlamentben tiltott helyen rágyújt) :) :) :)

2011. ápr. 26. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!