Jobbikosok miért szeretik annyira Mátyás királyt, mikor ő engedte be a cigányokat Magyarországra?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 21:26
31/33 anonim válasza:
Zsigmond engedte be a cigányokat, nem Mátyás
Mátyást pedig azért szeretik mert ő volt kvázi az egyetlen aki a némettől, töröktől meg a csehektől meg tudta védeni az országot
abban az időben volt még Magyarországnak politikai súlya, pláne hogy mindenki attól fosott, mi lesz, ha a törökök nem állnak meg Budánál
a török szultánnak volt akkora hadereje hogy elkenje egész Európát, a tatárokon (Timur Lenk) kívül más nem is tudta megfingatni őket
A #28 válaszadónak meg én is adtam mínuszt
32/33 anonim válasza:
7 éve várok a kérdező forrására :D
33/33 anonim válasza:
Én nem vagyok Jobbikos, mégis szeretem Mátyást. Neki köszönhető, hogy nem jutottunk a bolgárok, szerbek, mamelukok és a többi nép sorsára.
Ha nincs Mátyás, a fővárosunk valószínűleg Ankara lenne. De ezt úgyis hiába magyarázom antimagyar idiótáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!