A gárda helyett miért nem a rendőrséghez akarnak belépni?
Elszaporodtak mostanában a felvesznek-e a gárdába című kérdések, csak ezért érdekel, hogy miért nem a LEGÁLIS erőszakszervezetekbe akarnak belépni.
Jó tudom, hogy a Gárdához nem kell végzettség, de ettől függetlenül is érdekelne a dolog.
"Ha viszont meggyilkolnak idős magyar embereket,kirabolják,fenyegetik őket SOHA nem emlitik meg,hogy cigány volt az elkövető. "
Ez színtiszta hazugság. Megemlítik, hogy romák (cigányok) voltak. Nemrég sitteltek le egy ilyen pokolfajzatot.csak nem állandóan ezt emlegetik, mint bizonyos médiumok.
Igen, kedves kérdező, EZT várom, hogy végezze a dolgát, keresse meg a tolvajt, és kínálja tálcán. Ez a dolga a rendőrségnek, nem a szaros seggük meresztése napi 8 órában. Ezért tartom el őket az adómmal.
De neked van igazad, a zsernyákok remekül végzik a dolgukat, én kérek elnézést. Csak azért nem vittek be eddig, mert nem cigányoztam előttük.
Kerülj te is hasonló helyzetbe mint én, szívből kívánom :) nyüszíteni fogsz a sündőrökre hogy nem tesznek semmit, te leszel a legjobban felháborodva.
"Kerülj te is hasonló helyzetbe mint én, szívből kívánom :) nyüszíteni fogsz a sündőrökre hogy nem tesznek semmit, te leszel a legjobban felháborodva."
-.-
Szerinte az eset után órákkal, napokkal hogyan lehet megtalálni egy piti tolvajt?
"De neked van igazad, a zsernyákok remekül végzik a dolgukat, én kérek elnézést. Csak azért nem vittek be eddig, mert nem cigányoztam előttük.
Jó lenne ha nem forgatnád ki a szavaimat! Hol írtam ilyet, hogy be kéne vinniük téged? te hivatkoztál arra, hogy bezzeg ha cigányozol, akkor az rögtön bűn és akkor biztosan intézkednek! Ne hazudj legalább! Továbbá a kérdés nem arról szólt, hogy a rendőrök hogy végzik a munkájukat, mindenki tudja, hogy korántsem a legjobban. A nyavalygás helyett miért nem próbál senki tenni valamit azért, hogy jobban végezzék a munkájukat? Miért hülye félkatonai szervezetekbe kell ehhez tömörülni, miért hiszitek azt, hogy a rendőrök nem büntetik a cigányokat? Egyik pillanatban az az érv, hogy a cigányokat mindig futni hagyják, másik pillanatban az, hogy tele vannak velük a börtönök, ezért van létjogosultsága a cigánybűnözés kifejezésnek (ami egyébként igaz is). A megoldás a rendőrség létszámának növelése.
Időközben ráakadtam egy másik kommentedre:
"Mert a szívük mélyén a zsidók is tudják, mi a helyes. :D Csak hát férgek...
Ez a válasz 23%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-19 19:47"
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__172..
Innentől kezdve azt hiszem, hogy nincs miről beszélnünk!
Hogy fogják meg a piti tolvajt? Pfö, én tudjam ezt, az egyszeri civil? :DDDDD Még viccnek is rossz...ők a zsernyákok, nem én, találják ki, hogy oldják meg, ne nekem kelljen már az ő munkájukat is elvégeznem...
A zsernyákok szarul végzik a munkájukat, ez az igazság, hiába mínuszoztok le, nekem nem fáj, nektek annál jobban. Hogy ezen miért nem akar senki változtatni? Kérdezd a Fityeszt, ő jelentette be nagy dérrel-dúrral a választások előtt hogy na most rendet teszünk az országban...szívem szerint kirúgnám az egész tetves bagázst a belügyesekkel és titkosrendőrökkel együtt, és a 60%-ukat helyben lelőném...
"A példa nem megfelelő, mivel a rendőrséget a bűnüldözésre találták ki, nem a környezetvédelemre. Ha valaki jogszabályt sért, be kell vinniük. Ellenben a te szavaiddal élve: le sem kell szarniuk a globális felmelegedést. remélem érthető voltam."
A példa azért megfelelő, mert a közterületen való illegális hulladéklerakás szabálysértés, és a rendőrségnek kell vele foglalkoznia, de nem teszi, és nekik kellene foglalkozni pl. azzal is, amikor a szennyviz-szippantó autó az árokba ereszti le a szennyvizet, amit jó pénzért elszállított, és még sorolhatnám. Mind környezetvédelem vastagon, de szabálysértés is, és a rendőrség dolga lenne. Ha valaki csőrét főleg ez b@ssza, akkor nem fog belépni a rendőrséghez, mert nem trafizni akar, hanem, ismétlem, a grínpíszbe például. Ugyanígy, ha valakit az izgat, hogy a nagymamája ötödik éve vet, de a szingalézek aratnak helyette, az megintcsak olyan szervezetet fog keresni, amely kimondottan ezzel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!