A gárda helyett miért nem a rendőrséghez akarnak belépni?
Elszaporodtak mostanában a felvesznek-e a gárdába című kérdések, csak ezért érdekel, hogy miért nem a LEGÁLIS erőszakszervezetekbe akarnak belépni.
Jó tudom, hogy a Gárdához nem kell végzettség, de ettől függetlenül is érdekelne a dolog.
"Rá pár hónapra a laptopmat lopták el táskástól egy pályaudvaron, amikor 4 lépést mentem hogy megnézzem, mikor indul a vonatom. Mentem egyből a kapitányságra feljelentést tenni. A kedves hadnagynő meg: "És mit akar, mit csináljunk?""
Miért mit vártál? Forgassák vissza az idő kerekét?
Kedves kérdező :) Látom fáj az igazság. Én legalább gyakorlati példákkal is szemléltettem, mennyit is ér a mi rendőrségünk, nem parttalanul fröcsögtem. A saját bőrömön tapasztaltam, hogy nekik a 60 ezer és a 200 ezer forint értékű cuccok ellopása nem bűncselekmény. Bezzeg ha kiejtem a C betűs szót...! No comment.
Ha majd te jársz így, és a sündőrök nem hajlandóak keresztbe szalmát se tenni, jusson eszedbe amit írtam :) Nyomd rám a mínuszt még pár ezerszer, kell a lelkitáplálék, hogy nekem van igazam :)
"Pedig az egész országnak jobb lenne, ha több képzett és elszántabb rendőr állna szolgálatban. Talán helyre állna végre a rendőrök tekintélye is."
Jobbnak jobb lenne, de azt értsd meg, hogy becsületes magyar ember egy bűnszervezetbe nem lép be még kényszer hatására sem, ezek az emberek épp a bűnözést szeretnék felszámolni, nem dagasztani, hízlalni azt.
Egy konkrét esetet mesélek most el nektek:
11évvel ezelőtt meghalt egy barátom kislánya egy házibulin. Egyszerűen kizuhant egy negyedik emeleti erkélyről egy házibuliban. A rendőrség megállapította a kislány drog hatása alatt volt, és magától ugrott ki, utolsó mondata a következő volt:
"Nézzétek tudok repülni."
A jegyzőkönyv szerint idegenkezűség teljesen kizárható.
És most leírom a valóságot is. A rendőrkapitány unokaöccse és az ügyész fia vitt drogot a buliba. A kislány pedig ellenezte és azzal fenyegetőzött feljelenti őket. Erre a tettes a bal vállánál fogva kilökte. Erre több szemtanú van. Miután a barátom, mindezt megtudta beszélgetett a nyomozást vezető rendőrrel, aki jóindulatúlag figyelmeztette:
"Kérem Xxxxxx Úr! Álljon le a nyomozással, mert itt olyan személyek voltak az elkövetők akik ugye a rendőrkapitány és az ügyész rokonai. Amennyiben ön tovább bolygatja a történetet tudja mi fog történni? A nyomozók a maga szekrényéből, a maga szeme láttára fogják a drogot kivenni és magát bevarrják nyolc évre. Mondván maga mint kamionos csempészte be a drogot ukrajnából és a maga lánya vitte a buliba.
No még mindig kell nektek egy ilyen rendőrség? Akkor szopjátok le őket.
Egy ilyesfajta civil szervezetben kevesebb szabályt kell betartani mint egy hivatalos egyletben.
A rendőröknek is meg van kötve a kezük.Igaz,hogy vannak lézengők meg korruptak,de vannak olyanok akik rendesen akarják végezni a munkájukat,de nem tehetik mert jön az ombudsman meg ez az idióta Pintér,hogy csak úgy lehet 2 hét alatt rendet tenni ahogy én gondoltam.
"A rendőrök nem bűnözők. "
Hazudozni nem itt kell és nem magyaroknak, mindannyian ismerjük őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!