Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A gárda helyett miért nem a...

A gárda helyett miért nem a rendőrséghez akarnak belépni?

Figyelt kérdés

Elszaporodtak mostanában a felvesznek-e a gárdába című kérdések, csak ezért érdekel, hogy miért nem a LEGÁLIS erőszakszervezetekbe akarnak belépni.

Jó tudom, hogy a Gárdához nem kell végzettség, de ettől függetlenül is érdekelne a dolog.

2011. ápr. 22. 19:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
34%
Azért mert a gárda tesz is valmit nem úgy mint a rendőrök, hogy kivezénylik őket valahova és csak a biciklis öregemberket tudják igazoltatni.
2011. ápr. 22. 19:41
 12/37 anonim ***** válasza:
24%

"Rá pár hónapra a laptopmat lopták el táskástól egy pályaudvaron, amikor 4 lépést mentem hogy megnézzem, mikor indul a vonatom. Mentem egyből a kapitányságra feljelentést tenni. A kedves hadnagynő meg: "És mit akar, mit csináljunk?""

Miért mit vártál? Forgassák vissza az idő kerekét?

2011. ápr. 22. 19:43
 13/37 anonim ***** válasza:
50%

Kedves kérdező :) Látom fáj az igazság. Én legalább gyakorlati példákkal is szemléltettem, mennyit is ér a mi rendőrségünk, nem parttalanul fröcsögtem. A saját bőrömön tapasztaltam, hogy nekik a 60 ezer és a 200 ezer forint értékű cuccok ellopása nem bűncselekmény. Bezzeg ha kiejtem a C betűs szót...! No comment.

Ha majd te jársz így, és a sündőrök nem hajlandóak keresztbe szalmát se tenni, jusson eszedbe amit írtam :) Nyomd rám a mínuszt még pár ezerszer, kell a lelkitáplálék, hogy nekem van igazam :)

2011. ápr. 22. 19:44
 14/37 Bányai Károly ***** válasza:
69%
Gondolom, mivel ezt látják súlyos problémának, ez ellen akarnak valamit tenni. Ha téged a környezetszennyezés kérdése izgat, nem a rendőrségbe lépsz be, hátha illegálisan szemetet az erdőbe talicskázó falusiak ellen vetnek be majd, mert a rendőrség ugye ezt is csúcsivben szarja le, hanem a Grínpíszbe fogsz belépni, mert az főleg ezzel foglalkozik, nem?
2011. ápr. 22. 19:46
 15/37 anonim ***** válasza:
71%
Mert úgy gondolják, hogy a rendőrség nem végzi rendesen a munkáját, és tenni akarnak a magyarságért. Illetve a párt által sugallt dolgok miatt, meg egyszerűen menőnek tartják, és nincs képesítésük, csak masíroznak.
2011. ápr. 22. 19:52
 16/37 anonim ***** válasza:
60%

"Pedig az egész országnak jobb lenne, ha több képzett és elszántabb rendőr állna szolgálatban. Talán helyre állna végre a rendőrök tekintélye is."

Jobbnak jobb lenne, de azt értsd meg, hogy becsületes magyar ember egy bűnszervezetbe nem lép be még kényszer hatására sem, ezek az emberek épp a bűnözést szeretnék felszámolni, nem dagasztani, hízlalni azt.

2011. ápr. 22. 19:54
 17/37 anonim ***** válasza:
49%
A rendőrök nem bűnözők. Hamarosan át is világítják őket:) Szerintem min.: 2-300 "közös megegyezéssel" villámgyorsan távozni készül:P
2011. ápr. 22. 20:02
 18/37 anonim ***** válasza:
73%

Egy konkrét esetet mesélek most el nektek:

11évvel ezelőtt meghalt egy barátom kislánya egy házibulin. Egyszerűen kizuhant egy negyedik emeleti erkélyről egy házibuliban. A rendőrség megállapította a kislány drog hatása alatt volt, és magától ugrott ki, utolsó mondata a következő volt:

"Nézzétek tudok repülni."

A jegyzőkönyv szerint idegenkezűség teljesen kizárható.

És most leírom a valóságot is. A rendőrkapitány unokaöccse és az ügyész fia vitt drogot a buliba. A kislány pedig ellenezte és azzal fenyegetőzött feljelenti őket. Erre a tettes a bal vállánál fogva kilökte. Erre több szemtanú van. Miután a barátom, mindezt megtudta beszélgetett a nyomozást vezető rendőrrel, aki jóindulatúlag figyelmeztette:

"Kérem Xxxxxx Úr! Álljon le a nyomozással, mert itt olyan személyek voltak az elkövetők akik ugye a rendőrkapitány és az ügyész rokonai. Amennyiben ön tovább bolygatja a történetet tudja mi fog történni? A nyomozók a maga szekrényéből, a maga szeme láttára fogják a drogot kivenni és magát bevarrják nyolc évre. Mondván maga mint kamionos csempészte be a drogot ukrajnából és a maga lánya vitte a buliba.

No még mindig kell nektek egy ilyen rendőrség? Akkor szopjátok le őket.

2011. ápr. 22. 20:06
 19/37 anonim ***** válasza:
36%

Egy ilyesfajta civil szervezetben kevesebb szabályt kell betartani mint egy hivatalos egyletben.

A rendőröknek is meg van kötve a kezük.Igaz,hogy vannak lézengők meg korruptak,de vannak olyanok akik rendesen akarják végezni a munkájukat,de nem tehetik mert jön az ombudsman meg ez az idióta Pintér,hogy csak úgy lehet 2 hét alatt rendet tenni ahogy én gondoltam.

2011. ápr. 22. 20:07
 20/37 anonim ***** válasza:
79%

"A rendőrök nem bűnözők. "

Hazudozni nem itt kell és nem magyaroknak, mindannyian ismerjük őket.

2011. ápr. 22. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!