Szerintetek jól jártunk az unióval? Megérte belépni?
Nem, mert túl sok szabálynak kell megfelelni.
Szerintem inkább egy külön uniót kellet volna létrehoznunk Ukrajnával és Romániával.
Első válaszoló, gratulálok, remek ötlet!
Idióta...
Jól jártunk az unióval. Illetve más választásunk nem volt, és nem is lesz egy ideig, olyan kicsik vagyunk, és gyengék, hogy be kell állnunk a sorba.
"Első válaszoló, gratulálok, remek ötlet!
Idióta...
Jól jártunk az unióval. Illetve más választásunk nem volt, és nem is lesz egy ideig, olyan kicsik vagyunk, és gyengék, hogy be kell állnunk a sorba."
Bebeszéled magadnak, hogy "kicsik és gyengék vagyunk" és leidiótázol, amiért olyan országokkal akarnék szövetkezni, akikkel tényleg megérné...
Hát ha olyan képviselőt küldtök Brüsszelbe, aki ha felszólal, a legtöbb tanácskozónak sürgős dolga és keresnivalója akad a pad alatt.Ott lehet nagyokat nevetni!
Egy hölgynek nem illik a képébe röhögni.
Au Eu egy impérium kialakításában érdekelt szervezet, aminek a tengelye Németország, Franciaország a beneluxok.
Ha megézed gyakorlatilag az ők akarata érvényesűl csak szinte. Az unió nem lett volna butaság, csak nem ezekkel a feltételekkel. Hogy ebben mennyi volt a nyomása a nagy gazdaságoknak és mennyi volt a magyar politikusok megvehetősége és hozzá nem értése, hogy itt tartunk! Az vbegyes szerintem. Szóvak vagy 180 fokot kell fordúlni, vagy kilépni, de ez a politikusainkon mulik és nem rajtunk.
De a legfontosabb!!!!
Ésre kell venni hogy van élet keleten is.
Hogy ha az Eu és a kelet között híd lehetünk, és mind a két verzusnak a jó oldalában igykszünk megkapaszkodni, már az is elég!
Kicsik vagyunk? IGEN
De pontosan ezért, ha csak morzsákat "csenünk" el a nagy asztalról "világpiac", és kihasználjuk hogy a kicsik előnye a mozgákonyság és a gyors reakció idő, akkor akár nagyok is lehetünk a kicsik között.
Egy " elvetemült Jobbikos így látja"
Sajnos igennel szavaztam. Megbántam. Nem jártunk jól.
Gyakorlatilag Mo.-t egy gyarmatnak tekintik - gyarmat vagyunk. :/
"Bebeszéled magadnak, hogy "kicsik és gyengék vagyunk" és leidiótázol"
?????? Bocs, nem azok?? Azt ne mond nekem, hogy nagyok és erősek, jesszus.
"Bocs, nem azok"
Megfelelő 90-es évekbeli politikával többre vittük volna mint pl. Szlovákia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!