Mi lesz az Unióval, és az € val?
Figyelt kérdés
A görögök megrogytak, és egyre többen érzékelik a spanyolok a portugálok az írek, és a kelet-eu s szektor dőlését. A „szabad kereskedelem” egyre inkább csak a szavakban létezik, mert minden erős Ny-Eu s ország védi protekcionista intézkedésekkel a piacait, és egyre több alkut kötnek az Eu n kívüli országokkal a mezőgazdasági termékekkel kapcsolatban.
Enyhén szólva kedvezőtlen a tendencia! És így számtalan bombát élesít maga az iparilag fejlett „ haszonélvező” Eu s mag.
2010. máj. 4. 17:35
1/10 anonim válasza:
Így hullik szét, ami nem működik. Ami működik, azt meg erőszakkal sem tudják szétszedni.
2/10 anonim válasza:
Szerintem az euró halálra van ítélve,jól látszik hogy csak az erős gazdaságú országok húznak belőle hasznot,a fejletlenebb országoknak katasztrófa.
3/10 anonim válasza:
látjátok?
ezért nem akarta az MSZP annak idején bevezetni az eurót 2010-12 körül
4/10 anonim válasza:
Igen, kedves előző, már bánom, hogy nem az MSZP-re szavaztam... XDDD
6/10 anonim válasza:
Előbb utóbb mindenképp várható, hogy szétesik, mert a gazdag tagok gazdasági érdekein kívül semmi nem tartja össze és ha ez megszűnik, nem fogják tovább erőltetni. Akkor pedig ott áll újra egy rakás nemzetállam saját valuta nélkül.
7/10 anonim válasza:
Az Mszp nem tudta bevezetni, nem pedig nem akarta!!!Ez azért ku..a nagy különbség!
8/10 anonim válasza:
17:58-as vagyok
tudom, de már poénkodni sem lehet????
9/10 anonim válasza:
Kedves 17:58!
Tessék legközelebb odatenni egy "XD"-t, ahogyan én is tettem, mert az ironizálás nem igazán jön le az írásból :D
10/10 anonim válasza:
Remélem bedől, és vége az EU-nak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!