Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz az Unióval, és az...

Mi lesz az Unióval, és az € val?

Figyelt kérdés

A görögök megrogytak, és egyre többen érzékelik a spanyolok a portugálok az írek, és a kelet-eu s szektor dőlését. A „szabad kereskedelem” egyre inkább csak a szavakban létezik, mert minden erős Ny-Eu s ország védi protekcionista intézkedésekkel a piacait, és egyre több alkut kötnek az Eu n kívüli országokkal a mezőgazdasági termékekkel kapcsolatban.

Enyhén szólva kedvezőtlen a tendencia! És így számtalan bombát élesít maga az iparilag fejlett „ haszonélvező” Eu s mag.

2010. máj. 4. 17:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Így hullik szét, ami nem működik. Ami működik, azt meg erőszakkal sem tudják szétszedni.
2010. máj. 4. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az euró halálra van ítélve,jól látszik hogy csak az erős gazdaságú országok húznak belőle hasznot,a fejletlenebb országoknak katasztrófa.
2010. máj. 4. 17:48
 3/10 anonim ***** válasza:
21%

látjátok?

ezért nem akarta az MSZP annak idején bevezetni az eurót 2010-12 körül

2010. máj. 4. 17:58
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Igen, kedves előző, már bánom, hogy nem az MSZP-re szavaztam... XDDD
2010. máj. 4. 18:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Összeomlik hálistennek.
2010. máj. 4. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb mindenképp várható, hogy szétesik, mert a gazdag tagok gazdasági érdekein kívül semmi nem tartja össze és ha ez megszűnik, nem fogják tovább erőltetni. Akkor pedig ott áll újra egy rakás nemzetállam saját valuta nélkül.
2010. máj. 4. 20:07
 7/10 anonim ***** válasza:
32%
Az Mszp nem tudta bevezetni, nem pedig nem akarta!!!Ez azért ku..a nagy különbség!
2010. máj. 4. 20:23
 8/10 anonim ***** válasza:

17:58-as vagyok

tudom, de már poénkodni sem lehet????

2010. máj. 4. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves 17:58!

Tessék legközelebb odatenni egy "XD"-t, ahogyan én is tettem, mert az ironizálás nem igazán jön le az írásból :D

2010. máj. 4. 20:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Remélem bedől, és vége az EU-nak!
2010. máj. 5. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!