Mi lesz így az Európai Unióval?
Figyelt kérdés
ma hallottam a rádióban, hogy az EU gazdaságok nagyon ingatag lábon állnak Németország kivételével. na de a németek nem tudják az összes államot megsegíteni, ha a spanyolok bedőlnek, az akár az EU végét is jelentheti, és nagy esély van erre... azt is hallottam, hogy jobb lenne visszaállni az euró helyett a saját valutákra...2011. jún. 20. 13:18
1/18 anonim válasza:
Széthullik az EU? Hát, én nem fogok könnyeket hullatni miatta.
2/18 A kérdező kommentje:
hát, pedig a legjobb, ami eddig ezen a földrészen történt...
2011. jún. 20. 13:26
3/18 anonim válasza:
Tényleg nagyon jó. Állandóan belekötnek a belügyeinkbe, szó nélkül hagyják a magyarok elleni nyelvtörvényt, de ha pl. felvetnénk a székely vagy feldivéki autonómiát, akkor rögtön szankcióznának ezerrel. Annyi jó van az egészben, hogy nem kell várni a legtöbb határon..
4/18 anonim válasza:
Az Európai Unió fenmarad viszont a közös pénz, az euro mögül elöbb utobb kitancolnak a leggazdagabb országok.
5/18 anonim válasza:
Az Euro miatt nem fogok könnyeket ejteni, viszont maga az Únió szétesése számunkra tragikumot is rejthet magában. Gondoljatok bele (kivéve fideszesek, akiknek csak a Nagyvezír szava számít)! Ha nem lenne többé EU, ki védene meg minket egy őrült diktátor zsarnokoskodásától? Egyből bedőlne a demokrácia, és királlyá koronáztatná magát, ugyanis akkor már megtehetné. Most, így, hogy az EU beleszól az ügyeinkbe, nem garázdálkodhatnak szabadon az efféle politikusok, szerencsére. Na meg több szempontból is jobb EU tagként. Csak hát tudni kellene kivédeni azt, hogy ne tetessük tönkre velük teljesen a gazdaságunk.
6/18 anonim válasza:
az eu nem tud felbomlani mert egy nagyon laza szövetség.
7/18 A kérdező kommentje:
nem csak ez, de tényleg annyi a lehetőség így, hogy az EU már-már szinte egy országgá kovácsolta a tagállamokat...
2011. jún. 20. 13:51
8/18 anonim válasza:
Jó lenne pedig egy európai föderáció.
9/18 anonim válasza:
az euró egy trójai faló
régi recept ez
beetetéssel generálsz egy válságot
majd amikor a rendszer az összeomlás határán áll előállsz a "megoldással"
az kvázi-Európai Egyesült Államok elképzeléssel (nem kell feltétlenül ilyen néven futnia, elég ha csak a lényegét tekintve az...)
belinkeltem alább egy rövid, de jó könyvet
the tragedy of the euro
ajánlom
10/18 anonim válasza:
13:55
különösen azoknak akik vezetik
és a bankóprést kezelik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!