A gárda helyett miért nem a rendőrséghez akarnak belépni?
Elszaporodtak mostanában a felvesznek-e a gárdába című kérdések, csak ezért érdekel, hogy miért nem a LEGÁLIS erőszakszervezetekbe akarnak belépni.
Jó tudom, hogy a Gárdához nem kell végzettség, de ettől függetlenül is érdekelne a dolog.
"Nagy ívben tesznek kb. mindenre. Nem csoda, ha az ember úgy érzi, magának kell a dolgokat a kezébe vennie..."
Az még a jobbik eset ha nem csinálnak semmit, legalább addig kért sem csinálnak. A rendőrséget úgy ahogy van fel kellene számolni és kirúgdalni őket egytől egyig.
Mert a rendőrség a korrupció melegágya.Minden úgy történik,hogy a befolyásos emberek elkerüljék a büntetést.
Ha van 1-2 rendes "túlbuzgó"
kisrendőr aki az igazságot próbálja kideriteni,hamar eltünik a süllyesztőben.
A gárdisták ott próbálnak rendet tenni,ahol a legnagyobb a mocsok.A rendőrség nem tesz ezügyben úgy se semmit.
Csak meg kell nézni a tv2 és az rtl hiradásait.
"Szegény" cigány családok félnek a gárdistáktól,mert fekete ruhában sétálgatnak és csak a puszta jelenlétükkel próbálják visszaszoritani a bűnözést.
Ha viszont meggyilkolnak idős magyar embereket,kirabolják,fenyegetik őket SOHA nem emlitik meg,hogy cigány volt az elkövető.
A rendőrség tagadja,hogy m.o.-on lenne szikrányi jele a CIGÁNYBŰNÖZÉSnek.Ez egy piszok nagy hazugság.Ezt tagadja a hatalom,mert ezzel csökkenek ennek a rétegnek a támogatottsága a köv. választásoknál.
Na itt van a kutya elásva,amit a Gárdisták próbálnak orvosolni.
"A saját bőrömön tapasztaltam, hogy nekik a 60 ezer és a 200 ezer forint értékű cuccok ellopása nem bűncselekmény. Bezzeg ha kiejtem a C betűs szót...! No comment. "
Mond csak hányszor vittek már be a rendőrök, mert cigányoztál? Az, hogy neked negatív tapasztalataid vannak a rendőrökkel, nem jelenti azt, hogy nem csinál egyikük sem semmit.
Most komolyan, tényleg mit vártál? Hogy majd rögtön megtalálja az eset után a tolvajt és tálcán kínálja?
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:54
Fogd már fel, te agyatlan troll, hogy a rendőrség nem bűnszervezet!
"hátha illegálisan szemetet az erdőbe talicskázó falusiak ellen vetnek be majd, mert a rendőrség ugye ezt is csúcsivben szarja le, hanem a Grínpíszbe fogsz belépni, mert az főleg ezzel foglalkozik, nem?"
A példa nem megfelelő, mivel a rendőrséget a bűnüldözésre találták ki, nem a környezetvédelemre. Ha valaki jogszabályt sért, be kell vinniük. Ellenben a te szavaiddal élve: le sem kell szarniuk a globális felmelegedést. remélem érthető voltam.
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:06
Ez sajnálatos, te viszont egy tragédiából ítéled meg az egész szervezetet. Korrupció mindenhol van, ez tény. De nem csak korrupcióból áll az egész.
"Hazudozni nem itt kell és nem magyaroknak, mindannyian ismerjük őket."
trollkodni sem itt kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!