Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A gárda helyett miért nem a...

A gárda helyett miért nem a rendőrséghez akarnak belépni?

Figyelt kérdés

Elszaporodtak mostanában a felvesznek-e a gárdába című kérdések, csak ezért érdekel, hogy miért nem a LEGÁLIS erőszakszervezetekbe akarnak belépni.

Jó tudom, hogy a Gárdához nem kell végzettség, de ettől függetlenül is érdekelne a dolog.

2011. ápr. 22. 19:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
77%
Patrikkal egyet értek, vannak becsületes rendőrök akik szeretnék valóban a munkájukat végezni, ám ha sokat fickándoznak nekik is hamar a tarkójukhoz nyomnak egy P9-et.
2011. ápr. 22. 20:13
 22/37 Bányai Károly ***** válasza:
97%
Annyi biztos, hogy a rendőrség, khmm, nem túl hatékony. Egyszer a közelünkben kivitte egy ipse az erdőbe a kutyáját, és baltával agyonverte, aztán elásta. A közelben voltam, hallottam a vonyítását. Láttam elhajtani, de a rendszámot nem. Feljelentettem, adtam személyleírást, leírtam az autót, megtaláltuk a kutyát, orvosszakértő megvizsgálta, stb. Ez ugye állatkínzás, bűncselekmény, szabadságvesztés, stb. Feljelentés után pár nappal jött a levél, hogy nem tudják megtalálni az elkövetőt, ügy lezárva. Hát, a falunk kicsi, mindenki ismer mindenkit. Ha kicsit összekapnám magam még én is megtalálnám. Nagy ívben tesznek kb. mindenre. Nem csoda, ha az ember úgy érzi, magának kell a dolgokat a kezébe vennie...
2011. ápr. 22. 20:13
 23/37 anonim ***** válasza:
12%
talán mert a kettőnek semmi köze egymáshoz...
2011. ápr. 22. 20:19
 24/37 anonim ***** válasza:
94%

"Nagy ívben tesznek kb. mindenre. Nem csoda, ha az ember úgy érzi, magának kell a dolgokat a kezébe vennie..."

Az még a jobbik eset ha nem csinálnak semmit, legalább addig kért sem csinálnak. A rendőrséget úgy ahogy van fel kellene számolni és kirúgdalni őket egytől egyig.

2011. ápr. 22. 20:46
 25/37 anonim ***** válasza:
67%

Mert a rendőrség a korrupció melegágya.Minden úgy történik,hogy a befolyásos emberek elkerüljék a büntetést.

Ha van 1-2 rendes "túlbuzgó"

kisrendőr aki az igazságot próbálja kideriteni,hamar eltünik a süllyesztőben.

A gárdisták ott próbálnak rendet tenni,ahol a legnagyobb a mocsok.A rendőrség nem tesz ezügyben úgy se semmit.

Csak meg kell nézni a tv2 és az rtl hiradásait.

"Szegény" cigány családok félnek a gárdistáktól,mert fekete ruhában sétálgatnak és csak a puszta jelenlétükkel próbálják visszaszoritani a bűnözést.

Ha viszont meggyilkolnak idős magyar embereket,kirabolják,fenyegetik őket SOHA nem emlitik meg,hogy cigány volt az elkövető.

A rendőrség tagadja,hogy m.o.-on lenne szikrányi jele a CIGÁNYBŰNÖZÉSnek.Ez egy piszok nagy hazugság.Ezt tagadja a hatalom,mert ezzel csökkenek ennek a rétegnek a támogatottsága a köv. választásoknál.

Na itt van a kutya elásva,amit a Gárdisták próbálnak orvosolni.

2011. ápr. 22. 22:46
 26/37 A kérdező kommentje:

"A saját bőrömön tapasztaltam, hogy nekik a 60 ezer és a 200 ezer forint értékű cuccok ellopása nem bűncselekmény. Bezzeg ha kiejtem a C betűs szót...! No comment. "

Mond csak hányszor vittek már be a rendőrök, mert cigányoztál? Az, hogy neked negatív tapasztalataid vannak a rendőrökkel, nem jelenti azt, hogy nem csinál egyikük sem semmit.

Most komolyan, tényleg mit vártál? Hogy majd rögtön megtalálja az eset után a tolvajt és tálcán kínálja?

2011. ápr. 22. 22:57
 27/37 A kérdező kommentje:

A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:54

Fogd már fel, te agyatlan troll, hogy a rendőrség nem bűnszervezet!

2011. ápr. 22. 22:59
 28/37 A kérdező kommentje:

"hátha illegálisan szemetet az erdőbe talicskázó falusiak ellen vetnek be majd, mert a rendőrség ugye ezt is csúcsivben szarja le, hanem a Grínpíszbe fogsz belépni, mert az főleg ezzel foglalkozik, nem?"

A példa nem megfelelő, mivel a rendőrséget a bűnüldözésre találták ki, nem a környezetvédelemre. Ha valaki jogszabályt sért, be kell vinniük. Ellenben a te szavaiddal élve: le sem kell szarniuk a globális felmelegedést. remélem érthető voltam.

2011. ápr. 22. 23:01
 29/37 A kérdező kommentje:

A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:06

Ez sajnálatos, te viszont egy tragédiából ítéled meg az egész szervezetet. Korrupció mindenhol van, ez tény. De nem csak korrupcióból áll az egész.

2011. ápr. 22. 23:02
 30/37 A kérdező kommentje:

"Hazudozni nem itt kell és nem magyaroknak, mindannyian ismerjük őket."

trollkodni sem itt kéne.

2011. ápr. 22. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!