Mikorra fog felhígulni ez a tömény narancsköd?
Figyelt kérdés
Tudom, teljesen sosem fog eltűnni, de szerintetek mikor jön el az ideje, hogy elég kevesen legyenek egy választási győzelemhez (ha lesz még egyáltalán választás)?2011. ápr. 16. 13:37
21/23 bumbi02 válasza:
akkor leírod melyikkel mi volt a gond?
22/23 anonim válasza:
Én nem csinálok belőle baloldali hőst, szerintem nem is volt baloldali, csak egy vállalkozó közgazdász, mindenféle ideológia nélkül. Az tény, hogy megállt a lejtőn az ország, az alatt az egy év alatt.
23/23 doboszoli válasza:
Véleményem szerint,(bár ez csak fikció), ha anno engedték volna Bokrosnak végigvinni az elképzelését, most nem itt tartanánk.
Most ugyanazt kell végig sz.pnunk, csak fokozottabban, mint akkor kellett volna, azzal a különbséggel, hogy ez nem nagyon hoz eredményt.
Ő már akkor mondta, hogy fájni fog, amit a mostaniak még most sem ismernek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!