Benneteket nem émelyít ez a tömény és folyamatos jobbikos ön reklám? Túlzás, nincs valami visszaütő hatása bennetek?
online vagy, ha nem tetszik, ne olvasd. a tévében bezzeg végig kell nézni.
nekik amúgy most ismeretség kell és nem (csak) a zsidózás a lényeg. most kampányoljanak a programjukkal? arra nem figyelnének annyian. és amúgy ez is a programjuk egy nagyon fontos része (hogy ne hagyjuk, hogy felvásároljanak minket (a zsidók, a nagytőke, a lótúró))
Semmi baj azzal hogy ha a billegők vagy a bizonytalanok nem csak sok mocskolódásokat halják, olvassák, vagy látják. Hanem az igazi új erő érveit, és elképzeléseit.
Semmivel nem vagyunk kevesebbek mint ti, sőt néha sokkal sokrétűbben gondolkodunk, esetleg nem akarunk finomkodni.
Persze ha egyszer (ami bizton eljő) mi kormányzunk, akkor ti is élvezni fogjátok a hasznát!
Érted te kis koppintó!
Gratulálok az elmés és pofátlan, gyomorforgató zsidozó kérdésedhez. Íroniáról hallottál már
Felőlem foroghat a gyomrod úgy mint a busz kereke, a kérdés akkor sem volt antiszemita.
Egy szóval sem bántottam, vagy minősítettem őket, sőt nagy ívben és ballisztikusan leszarom őket!
És mondhatod hogy irónia, de ez egy egyszerű a te szóhasználatoddal élve profán koppintás!
Akkor lenne ennyire mimóza a lelked amikor a palesztinokat ölik! Akkor miért nem az?
De most nekem is gratulálni kellene, csak hogy ironizáljak?
jók ezek a lepontozósdi kérdések :D:D:D
néha amúgy tényleg azt érzem, hogy a jobbikon kívül sokkal több f*szfej van, mint benne. csak benne kiadják az emberek amit gondolnak, a többiek meg álszentkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!