Benneteket nem émelyít ez a tömény és folyamatos jobbikos ön reklám? Túlzás, nincs valami visszaütő hatása bennetek?
Jobbikos vagyok, és talán szerénytelenség ha az általad említett 10% ba taksálom magam.
Persze szerintem nem 10%, bár hogy mennyi azt nem tudom. Viszont nem érzem ebben az aspektusban a különbséget más pártok és a Jobbik között. Egyszerűen vannak akik a felszínen keresik a megoldást, és akadnak akik a programok mélyén. A jobbikot a liberálisok talán azért nem szeretik mert sok mindenben teljesen szemben állnak egymással, de sokszor csak az első pillanatban.
Pld Neoliberalizmus, ok használható és működő felfogás, ahogy a nemzeti-protekcionista neoklasszikus felfogás egy radikálisan kivitelezhető formája. De ha azt is vizsgálnád hogy a magyar viszonylatban pld egy nemzeti-liberális felfogás mennyire is áll távol a Jobbiktól, már nem is lenne annyira elvadult.
Ha pedig a lehetőségeinket és az adottságainkat is górcső alá raknád, akkor meglepődnél.
Persze téged szerintem semmivel nem lehetne meghatni. A baj hogy sokan nagy tévedésbe esnek amikor a Jobbikot megítélik. A b.zik úgy b-skodnak ahogy akarnak, csak ne tegyék ki a kirakatba, komcsizni a Fideszesek szoktak, a cigányokkal és a zsidókkal meg valóban baj van, csak valami érthetetlen túldimenzionált, liberális burok veszi őket körül, ami még a munkától is megvédené őket.
Illetve már a nevük említésére is hegyeződnek a liberális körmök.
Engem az MSZP, FIDESZ, SZDSZ émelyít.
Hogy a Jobbik a magyarok érdekeit szeretné kiszolgálni, és NEM osztrákokét, szlovákokét, zsidókét, románokét, szerbekét, az nem émelyít.
Röviden ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!