Penészedésre valami szagmentes anyag? Legutóbb napokig nem lehetett megmaradni a tömény hypó szagtól.
A szavótól is meg lehet fulladni. Főleg ha erősen penészes a lakás és gyakran kell használni.
Miért nem próbáltok meg inkább párátlanítani?
"de a hypo amúgy sem alkalmas rá"
Honnan veszed? Pont a hipó az ami megöli a penészt semmi más!A Savo is 5% hipót tartalmaz.Tessék már végre megérteni semmivel csak semmit lehet elérni!Az ecetet baktériumok termelik ezért semmi balktériumölő hatása nincs!
Vegyész
Egy lakást nem szabad 50% alá párátlanítani!És a falak festéséhez használt diszperzit szerves anyag ami tápláléka a penésznek! Értsük meg a penésznek nemcsak víz hanem szerves táplálék is kell!Miért terjesztenek olyat hogy csak vízben a penész megél.
Vegyész
Ha vegyész, nem volna 63%
Különben ez nem válasz az eredeti kérdésre...
"Ha vegyész, nem volna 63% "
Ha tudnád egyszer ez a pontozási rendszer a legigazságtalanabb amit valaha láttam!Nehogy már megállapítsd a kémiai tudásom! SCL végeztem mellesleg és 40 éves gyakorlat van mögöttem.Akinek meg nem kell a jó tanács, annak úgy kell!
A vegyész teljesen érthetően leírta: a hypó öli meg a penészt. Annak pedig hypószaga van. Ebből én arra következtetek, hogy a Soluguard is hypót tartalmaz, ha hatékony. Akkor viszont az is büdös.
Közben eszembe jutott, hogy vannak penészgátló festékek, esetleg olyannal nem lehetne kifestetni? Vagy lekaparni a diszperzitet és kimeszelni? Persze nem most, majd tavasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!