A viaszt hogyan szeditek ki az anyagból?
Figyelt kérdés
Gyertyát gyújtottam, egy kicsit magasabb polcra tettem fel, aztán "ügyesen" levettem mikor el akartam fújni és a viasz kilöttyent. Pont alatta volt a fiókos szekrényen az egyik melltartóm, és teljesen beleragadt a viasz.
Anyukám azt tanácsolta, tegyem a fagyasztóba, és lehet, le tudom majd róla pattintani, de teljesen beleragadt, nem használt neki semmit a fagyasztás. :(
Nektek van valami módszeretek, hogyan szedhetném ki belőle?
2011. nov. 25. 11:19
1/5 anonim válasza:
Tegyél rá egy papírzsepit, vagy egyebet és úgy vasald ki. Ha minden jól megy, kiolvad belőle és a papírba ivódik. Én még nem próbáltam, de már sok helyen hallottam ezt a praktikát.
2/5 anonim válasza:
A papíros vasalós módszer is jó, meg az, ha jó meleg vízben kézzel kimosod, ugyanis a paraffinnak alacsony az olvadáspontja.
3/5 anonim válasza:
Vécépapír, itatós, alul felül, és vasalóval melegíted. Amit neked anyukád ajánlott az rágógumira érvényes módszer, a fagyasztós.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! Megpróbálom eszerint átvasalni, remélem sikerül! :)
2011. nov. 25. 12:05
5/5 anonim válasza:
Sztem használd fétisezni. söpögtess rá még többet, de úgy, hogy rajtad legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!