Hogyan értékelitek ezeket a blogbejegyzéseket?
Kicsit humorosabb formába szerettem volna önteni a politikai eseményeket, eddig két bejegyzésre futotta, nem tudom folytassam-e. Szeretném megtudni mi a véleményetek a cikkekről? Ja és bocs ha helyesírási hibák vannak a szövegben..... :D
Van eredeti gondolatod is? Az Orbánc királyos mese kritikán aluli, pont olyan leszel, mint akiket az első cikkekben kritizálsz...
Nem könnyű hitelest vagy annak látszót alkotni, a zsidó összeesküvés elméleteken kívül.
Elég kezdetleges, nem hiszem, hogy sokan olvasnák, mivel önálló véleményt nem nagyon tartalmaz.
Bocs ha kicsit "szigorú" voltam :)
Azért egy-két fordulaton nevettem, de összességében ez így kevés.
Őszintén? Nem találtam különösebben humorosnak, arról nem is beszélve, hogy a stílusa is messze elmarad pár hasonló célkitűzésű blogtól, amiket ezrek olvasnak. Ma mindenütt ilyesmit olvasni/hallani, tehát semmi újat nem mondasz. Ergo ebben a ormában felesleges blogot kezdened. Viszont ha van kedved/időd, nézz szét a hasonló blogokon, és less el ötleteket (mármint ne koppints, hanem meríts ihletet, olvasgasd a hsz-eket, hogy rájöjj, mit olvasnának szívesen az emberek).
Sok sikert!
Mi az?
Nem is volt igazán kedved belevágni az egészbe, ha már törölted?
Amúgy is, elég bénára sikerült az egész, mármint a 2 bejegyzésből ítélve, amit olvastam. Ja és totál nem volt egyedi, volt már szerencsém hasonló hangvételű bloggal, szinte minden oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!