Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a Jobbik Magyaro...

Wwweee kérdése:

Mit gondoltok a Jobbik Magyarországért Mozgalomról?

Figyelt kérdés
Az év véleményem: Adjon az Isten...
2011. ápr. 14. 15:32
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
27%

Kire is gondoljak,ha a Jobbikot hallom?

A bealázkodó képviselőre,aki a Fidesz se.gét nyalja,vagy akik a Parlamentben a legjobban beszélnek?

Talán kicsit külömbek,mint a többi párt,de SOHA TÖBBET 2/3adot!

A Jobbikot el tudom képzelni egy kormánypártnak,de alig pár % előnnyel!

2011. ápr. 14. 17:52
 22/43 anonim ***** válasza:
24%
Egy párt, amely a válságos helyzet miatt előretört, de amint konszolidálódik a helyzet, eltűnnek a süllyesztőben.
2011. ápr. 14. 18:30
 23/43 anonim ***** válasza:
75%

A kereszténység erőltetésén kívül mindenben egyetértek velük, rájuk adtam a voksom, s azóta sem csalódtam bennük.

24/F

2011. ápr. 14. 18:34
 24/43 anonim ***** válasza:
49%
Nekem nem kell bemutatnod, hogy milyen egyetemre járni, én idén fogok végezni. Én nem látom, hogy olyan rengeteg fiatal (egyetemista) támogatná a jobbikot. Már nem tudom hol olvastam erről elemzést, de a legnagyobb arányban (fontos, hogy nem számban, hanem arányban!) az LMP szimpatizánsok között vannak egyetemisták és fiatal értelmiségiek. Őket a Fidesz követi és talán a Jobbik a harmadik. A Jobbikot inkább inkább a képzetlenebb réteg támogatja, de ez jól látszik a területi megoszlásban is. (Az Északkeleti régióban kapták a legtöbb voksot.)Amúgy ezzel nem a Jobbik ellen vagy mellett szerettem volna érvelni, csak tényeket közöltem.:)
2011. ápr. 14. 18:40
 25/43 anonim ***** válasza:
előző: azért ott kapták legtöbb voksot, mert ott vannak országos méretekben a legnagyobb problémák. Nagyobb a munkanélküliség, több a cigány stb.
2011. ápr. 14. 18:42
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Erre az LMP-s dologra is megvan a válasz. Tavaly még gimis voltam, azóta egyetemre mentem én is, mint a többi osztálytársam. Vég ment az osztály szintű beszélgetés a szavazásról, politikáról. Fél osztályom az LMP-re szavazott... tudod milyen felfogással? "Hááát az MSZP se, mert már nem divat, a Fidesz se, mert már uncsi, a Jobbik se, mert fújj fújj rasszisták... hát akkor legyen az LMP!" Így szavazott fél osztályom az LMP-re. És egyetemista mindegyik most már. Azt sem tudták, hogy az LMP-nek mi a teljes neve, vagy mit képviselnek, teljesen tájékozatlanok voltak a dolgot illetően. Csupán változást akartak, új pártot a parlamentbe, és mivel a Jobbik nekik túl radikális volt, meg a többi se annyira tetszett nekik, eccpecckimeheccel maradt az LMP. Ennyit erről. :) A többséget, ha megkérdeznék, milyen elvei vannak az LMP-nek, mit képvisel a parlamentben, full fogalmuk sem lenne!
2011. ápr. 14. 18:49
 27/43 anonim ***** válasza:
A Jobbikkal ha nem is mindenben, de osztom a bűnözésellenes koncepciójukban. Ahhoz nem elég jó a közbiztonság, hogy most azon vitázzunk, hogy ez kikben kelt félelmet...természetesen a bűnözőkben.
2011. ápr. 14. 19:34
 28/43 anonim ***** válasza:

"Hááát az MSZP se, mert már nem divat, a Fidesz se, mert már uncsi, a Jobbik se, mert fújj fújj rasszisták... hát akkor legyen az LMP!Hááát az MSZP se, mert már nem divat, a Fidesz se, mert már uncsi, a Jobbik se, mert fújj fújj rasszisták... hát akkor legyen az LMP!"

Azaz, még mindig a média minősít, és dönti el, hogy kire szavazzunk.

Én már túl vagyok 6 db beszopott szavazáson. Kezdek gyanakodni, hogy azért van a permanens szopás, mert úgy szavazok ahogy a média sugallja. Egyszer ki kéne tán már próbálni olyan pártot is, amit ellenjavall. Csak a teljesség kedvéért...

2011. ápr. 14. 19:50
 29/43 anonim ***** válasza:

ma 19:50

Akkor próbáljuk ki az LMP-t... tudod csak a teljesség miatt...

2011. ápr. 14. 19:54
 30/43 anonim ***** válasza:
A média a Jobbik-ot szokta negatívan feltüntetni, az LMP-vel nemigen foglalkozik.
2011. ápr. 14. 20:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!