Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a Jobbik Magyaro...

Wwweee kérdése:

Mit gondoltok a Jobbik Magyarországért Mozgalomról?

Figyelt kérdés
Az év véleményem: Adjon az Isten...
2011. ápr. 14. 15:32
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
38%
Jelen pillanatban a legalkalmasabb párt Magyarország kormányzására.
2011. ápr. 14. 16:36
 12/43 anonim ***** válasza:
64%

16:19

Köszönöm, így nem kell leírnom a véleményem, az te már megtetted. Csatlakozom (szintén egyetemista vagyok, és valóban, egyre többen vagyunk, én is látom:)

2011. ápr. 14. 16:42
 13/43 anonim ***** válasza:
29%

"Jelen pillanatban a legalkalmasabb párt Magyarország kormányzására."

Hogy a saját szavaitokkal éljek, ez hazaáruló gondolat. :)

2011. ápr. 14. 16:43
 14/43 anonim ***** válasza:
78%
Hát úgy konkrétan nincs véleményem róluk, vagyis elég változó, hol pozitív, hol meg negatív.
2011. ápr. 14. 16:49
 15/43 anonim ***** válasza:

16:42

Köszönöm. :) Valakinek el kell magyaráznia, hogy ne köpködjenek már az emberre, csak mert fiatalok vagyunk. Sokaktól hallottam, olvastam olyan magyarázatot erre, hogy a Jobbik mellett sok egyetemista áll, hogy még lázadók, fiatalok, beveszik a dumájukat, még buták, tapasztalatlanok stb. Hát most elmagyaráztam, hogy nincs igazuk, ők gondolják rosszul.

2011. ápr. 14. 16:49
 16/43 anonim ***** válasza:
53%

16:49

Akkor elárulom még ráadásként, hogy politológus vagyok, tehát még van is némi rálátásom a dologra. Szóval nem fiatalság-bolondság effektus. :)

Változás kell. Én sosem állítottam, hogy a Jobbik hibátlan vagy feddhetetlen lenne, de abban biztos vagyok, hogy valódi, komoly változást csak ők hozhatnak. És szerintem erre van szükség.

2011. ápr. 14. 16:59
 17/43 anonim ***** válasza:
77%

"Mit gondoltok a Jobbik Magyarországért Mozgalomról?"

Számomra mint elkötelezett jobboldali számára a politikai palettán a legelfogadhatóbb párt.A politikai eszmeiségük,céljaik egybevágnak az elképzeléseimmel.

De nem is lenne sok választásom:

A Fidesz a társadalompolitika terén szinte nem is képviseli a jobboldali eszméket és gazdasági téren is csak a leggazdagabbak támogatásáig jutottak el.

Az MSZP pedig kormányzásra alklamatlan párt(8 évnyi tapasztalat).Lejáratódott,hiteltelen,korrupt vezetőkkel.Akiknek kimerül a tevékenysége a kormány fasisztázásában és a cigányfajvédelmenben(más témakörhöz hozzá sem mernek szólni,hisz 8 év alatt bebizonyították hogy semmihez nem értenek).

Az LMP pedig a régi SZDSZ zöld színekben.A választás napjának éjszakáján pezsgőt akartam bontani hogy végre elpusztult az SZDSZ.Erre bekerülnek ezek...visszatettem a pezsgőt a hűtőbe még 4 évre...

A többi párt(a médiabohóc torgyi,a zakkant Csurka,SörösGizi polgármozgalom,Bokros Ibolya fórum)pedig szóra sem érdemes.

20/F

2011. ápr. 14. 17:06
 18/43 anonim ***** válasza:
55%

Azért ezt a "jobboldali párt" titulust még átgondolnám, mert szépen beilleszkedett ide, a mi pártjaink közé, ahol - legalábbis szavakban - felcserélődtek a szerepek.

Az egyetlen hiteles párt. legalábbis számomra.

Az mszp/fidesz/szdsz(lmp)/mdf(?) nálam végleg lejáratta magát a hazugságaival.

2011. ápr. 14. 17:11
 19/43 anonim ***** válasza:
83%

Az egyetlen olyan erő, amelyben megvan az akarat dolgok valóban komoly megváltoztatására.

Az egyetlen erő, amely nem kötelezi el magát semmilyen nemzetközi képződmény mellett, kizárólag a hazájához és annak népéhez lojális. Ha a nemzetközi szél megváltozik, akkor arra megy, ahol a magyar nemzet számára több hasznot remél. Ez így lenne normális.

Az egyetlen erő, amelynek bátorsága lenne az államadósságot újratárgyaltatni, végső esetben pedig visszafizetését megtagadni.

Az egyetlen erő, amely nem fél attól, hogy multik hagynák el az országot. Lenne helyette másik (vagy a Turul).

Az egyetlen erő, amely jelenleg alkalmas arra, hogy a hazánkat egy olyan hellyé változtassa, amely az emberi méltósághoz illő életet tesz lehetővé.

Egy új, hátborzongatóan más világot hoznának, ami nagyon izgalmas lenne.

Érdemes figyelni Tiszavasvárit, hogy a polgármester és a jobbikos többségű képviselőtestület milyen változtatásokat képes hozni, igaz kevés erőforrásból.

2011. ápr. 14. 17:16
 20/43 anonim ***** válasza:
77%

Röviden: Vagy idióta, naiv, de jóindulatú emberek, vagy ezt játsszák meg, hogy szimpatikusnak tűnjenek a hasonszőrűek előtt

Ennek ellenére ha Fidesz-Mszp-Jobbik hármasból kell majd választani, őket választom.

2011. ápr. 14. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!