Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erről mit gondoltok, miért...

Erről mit gondoltok, miért gondolja ezt sok jobbikos?

Figyelt kérdés

[link]

Már egy csomó jobbikostól hallottam ilyen idióta teóriákat. Nem tévesztettem el a témakört, kíváncsi vagyok, hogyan lehet ilyenekben hinni.

2011. ápr. 11. 20:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

És elárulnád, hogy a név jelentése hogy jön ide?

Igen, a szláv szó rabszolgát jelent. És akkor mi van?

A szlávok eredetileg a népvándorlás kori lovas nomádok (hunok, avarok, longobárdok stb.) vazallusai, kvázi rabszolgái voltak, akiket Kelet- és Kelet-Közép-Európában telepítettek le.

De ez hol cáfolja azt neked, hogy a Kárpát-medencében is éltek szlávok? Attól, hogy most az utódaik magyarnak vallják magukat, az ő hovatartozásuk még nem változik meg.

2011. ápr. 12. 22:28
 12/13 anonim ***** válasza:

tegnap 22:28

Nem mondtam hogy cáfolja. A honfoglalás előtt sokkal több avar vagyis magyar élt a Kárpát-medencében. Egyébként ki vagy te hogy azokat véded akik a Magyar Birodalom pusztulását és néhány tízezer magyar lemészárolását okozták?

Egy amerikaiban soha nem fordulna meg az hogy ők bűnösök lennének amiért elfoglalták az indiánok földjét újabban nálunk divat ezt a primitív szláv csürhét védeni.

2011. ápr. 13. 00:13
 13/13 anonim ***** válasza:

"A honfoglalás előtt sokkal több avar vagyis magyar élt a Kárpát-medencében."

Ad egy: Az avarok nem magyarok. Még csak nem is avarok voltak. Pont ez a poén az egészben. :D

Ad kettő: Avart akkor már mutatóban is alig lehetett errefelé találni. Úgy asszimilálódtak, mint a fene.

"Egyébként ki vagy te hogy azokat véded akik a Magyar Birodalom pusztulását és néhány tízezer magyar lemészárolását okozták? "

Parancsolsz?

Védek én bárkit is? Én az igazságot védem. Azt, ami bizonyítható. Nem azt, ami nekem (vagy uram bocsá neked) tetszik.

Amúgy pedig Magyar Birodalom, mint olyan, nem létezett. Magyarország sosem jutott el a birodalmi létig.

Egyébként pedig elárulnád, miről beszélsz?

Ha Trianonról, azt mi okoztuk magunknak. Ha a délvidéki népirtásokról, akkor mi sem voltunk jobbak velünk szembe.

Másra meg nem tudok gondolni.

"Egy amerikaiban soha nem fordulna meg az hogy ők bűnösök lennének amiért elfoglalták az indiánok földjét újabban nálunk divat ezt a primitív szláv csürhét védeni."

És én állítottam, hogy mi bűnösök lennénk?

Mi voltunk az erősebbek. Azon kívül adtunk nekik egy civilizációs szintet is, ami korábban nem volt meg.

Nem értem, hogy mi a problémád.

Én nem védem a szlávokat. Csak nem vagyok hajlandó letagadni és megmásítani az igazságot csak azért, hogy verhessem a mellem, hogy milyen überfasza csávó is vagyok én.

2011. ápr. 13. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!