Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erről mit gondoltok, miért...

Erről mit gondoltok, miért gondolja ezt sok jobbikos?

Figyelt kérdés

[link]

Már egy csomó jobbikostól hallottam ilyen idióta teóriákat. Nem tévesztettem el a témakört, kíváncsi vagyok, hogyan lehet ilyenekben hinni.

2011. ápr. 11. 20:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
És még Stohl Buci szív sokat...
2011. ápr. 11. 20:22
 2/13 anonim ***** válasza:
47%

Ideje van, teje van, akkor miért ne szoptasson?

Átfogalmazva:

Ideje van, gondolata van, akkor miért ne gondolkodjon hülyeségeken?

2011. ápr. 11. 20:28
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
Ez egy nagy marhaság. Vagy unatkozott,vagy a szakmájában nem jutott semmire,és így akar hírnevet szerezni.
2011. ápr. 11. 20:29
 4/13 anonim ***** válasza:

Azt, hogy, bár a vallásban elítélendő, de a tudományban maximális mértékben igaz, a hiszem, ha látom elv.

Amint mutatnak (tudományosan is elfogadható) bizonyítékot és megfelelő helyen publikálják, nekem nincs ellenvetésem.

Addig viszont egyszerű nagyzolásnak, gigantomániának tartom.

2011. ápr. 11. 20:36
 5/13 anonim ***** válasza:

"Ne keressen senki erre példát, mert ez egy olyan jól el rejtett titok , hogy még a titkok őrzői sem nagyon tudják!"

Nekem már itt kezdődnek a problémák.

"Tudományos" szövegekben ez kb. azt jelenti, hogy semmi bizonyíték nincs rá, de azért higgyétek el nekem, mert én marha okos vagyok és tudom, mert én sz@rtam a sapnyol viaszt is.

"A formula amit használunk azt úgy hívják, hogy a ‘Kör Kockásítása’ "

Ez jó. XD

Várjatok egy pillanatot, mert szétröhögöm a belem.

Ezzel kb. be is ismeri, hogy hülyeségeket beszél. A kör kockásítása, avagy fából vaskarikát, minden szövegösszetételben azt jelenti, hogy valamiből levezetsz egy másik dolgot, amihez köze sincs. :D

Na ennyit az egészről!

És, még annyit, hogy ilyen "szóeredetlevezetéseket" én is össze tudok dobni, minden nyelvészeti képzettség nélkül. Amíg nincs bizonyíték rá, ez az egész egy nagy humbug.

2011. ápr. 11. 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:

IMÁDOM az ilyen áltudományos fejtegetéseket! Igaza volt Einsteinnek, mikor azt mondta (állítólag):

"Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, bár az utóbbiban nem vagyok biztos."

Pedro

2011. ápr. 11. 21:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Igaz vagy nem igaz de több a valóságalapja mint annak hogy a szlovákok/szlávok a Kárpát-medence őslakói.
2011. ápr. 12. 00:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Miért?

A szlovákok mondjuk tényleg nem, mert ők legkorábban a XVIII. században alakultak ki, de amúgy nem értem mi a problémád.

Igaz, nem 100%-ig bizonyított elmélet, de nem is megalapozatlan.

Feltéve, hogy definiálod, hogy mi az őslakos. Mert ugye a rómaiak korában még egy szláv sem volt itt, ahogy magyar sem. Még a nagy népvándorlás korában sem igen.

Amikor viszont dicső eleink bejöttek, igenis szláv népesség élt (javarészt) a Kárpát-medencében, elkeveredve az itt maradt avar, hun, római, frank stb. maradványokkal.

2011. ápr. 12. 00:21
 9/13 anonim ***** válasza:

"Erről mit gondoltok, miért gondolja ezt sok jobbikos?"

A kérdésedben szerepel egy állítás:

"gondolja ezt sok jobbikos"

Tehát rólad ugyanannyi a véleményem mint a cikk írójáról. Mindketten ostoba és hazug emberek vagytok.

2011. ápr. 12. 01:15
 10/13 anonim ***** válasza:

ma 00:21

Szánalmas vagy ha egy kicsit is semlegesen néznéd a történelmet és nem ilyen áltudományos baromságokat majmolnál akkor nem feszegetnél ilyen ostobaságokat amitől feláll a hajam. Elsőre elég lesz ha utána nézel a slave nevű angol szó jelentésének.

2011. ápr. 12. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!