Miért vállalnak a romák annyi gyereket, amikor nem tudják őket eltartani?
Nem pont az lenne a logikus, hogyha az illetőnek nincs munkája, megfelelő keresete, akkor nem vállal be gyereket?
vagy talán az az oka, amit a 3. válaszoló írt? : http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..
A cigányok az ingyen könyvek miatt csinálnak sok gyereket? Jó vicc.
A sok gyerek vállalásának náluk kulturális hagyománya van. A fenti válaszolók elfelejtik, hogy akkor is sok gyereket vállaltak, amikor még nem volt családi pótlék.
Én sok cigánnyal dolgoztam, és ők általában nagy családot akartak (sajnos).
(Remélem nem fognak utánuk szavazati jogot kapni)
Pénzért, segélyért, családi pótlékért.
Valamint nekik nem fordul meg a fejükben, hogy egy gyerek felelősség. Annyira természetesnek veszik, hogy szülnek, mintha te kifújnád az orrod. Pasim van, szexelek, szülök. Tök természetesen. Ők tényleg úgy gondolják, hogy ez a világ rendje.
Plusz le is nézik azt a nőt, akinek 22-23 éves korára nincs legalább két gyereke.
Náluk ez egy hagyomány.
Ingyen könyvért pulyát csinálni?
Ez olyasmi, mint amikor a cigány bányászok sztrájkja, megzavarja a rendőrök diplomaosztó ünnepségét.DD)
Viszont, ha hiszitek, ha nem, a cigányok tényleg szeretik a gyerekeiket. Oké, spekulálnak a pénzre, meg a segélyre is, nem tagadható, de én dolgoztam cigányokkal, úgyhogy látom a jó és rossz oldalaikat is.
Igenis nagyon gyerek centrikusak, primitívek néha, meg ordítanak, hülyén nevelik őket, de szeretik a gyerekeiket.
Karba veszik őket, megsimogatják, viszik magukkal mindenhová. Sokszor több szeretetet láttam egy kisegítő sulit végzett cigány asszonyban, mint egy többdiplomás magyarban. Ezt őszintén mondom.
Tudom, hogy milyenek, hidd el, követelőzőek, sajnáltatják magukat persze. Csak azt próbáltam leírni, hogy ők sem állatok, van jó oldaluk is.
De tudom milyen, mikor a "csáládit" várják, tökmagozva, úgyhogy nekem sem kell bemutatni a romákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!