Magyarországon miért szitokszó egy vallás neve?
Hát nem vagyok történész, voltam egy történelmi előadáson az ókorról szólt, de inkább a kultúráról és nem néztünk olyasmiket, hogy ki utálta a zsidókat és ki volt velük semleges. Ja és azért az is hozzátartozik, hogy egyetlen kortársam sem járhat még egyetemre ;)
Kedves, hogy szerinted rasszistának gondok mindenkit az elmúlt kétezer évből, én ilyet nem írtam. Nem tudom, hogy te olyan hiperművelt létedre, hamar felkaptad a vizet, mint valami indokokból kifogyott szélsőségesen primitív pártkatona. A zsidók kiutálása keresztény gyökerekre vezethet vissza szerintem. Tudod megölték Jézust isten fiát a megváltót... Aztán eltiltották őket a földműveléstől, ezért polgári életet folytattak ahol persze jobban ment a soruk, mint a jobbágynak aki még a 20. század első felében feudális környezetben élt. Na és persze az irigység, ha neki jobban megy neki miért megy jobban? Nem érdekel! Büdös zsidó azért! És majd pont Napóleon mondja meg a korzikai... Aki életében se az olasz sem a francia nyelvet nem tudta megtanulni, de azért bízzunk rá felelős megállapításokat.
És milyen szemináriumi előadásra gondolsz? "Miért gyűlöljük a zsidókat?" - Azé mer napóleon is asszonta!
ez kész...
Nem teljes a gyűlölet lista: kimaradt belőle a Szentföld.
Ott kit gyűlölnek? Mindenki mindenkit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!