Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit fognak csinálni a magyarok...

Mit fognak csinálni a magyarok, ha kétszer annyi cigány lesz, mint magyar?

Figyelt kérdés

Ebbe a kérdésbe úgy jó alaposan gondoljatok bele!

Én már most félek, komolyan mondom.

2009. febr. 28. 00:11
1 2
 1/19 anonim válasza:
4%
Akkor feljel budos paraszt,hát mitol felsz hogy megesznek a ciganyok!De ki vagytok a ciganyokkal,a parasztok kozott nincs olyan mint a ciganyok kozott sot meg mocskosabb csak hát az mindig paraszt lessz!Es mit fognak csinalni a magyarok ha ketszer annyi cigany lessz mint magyar hat semmi mert nem csinalhatnak semmit se erted semmit!!! Egy paraszt no velemenye!!!
2009. febr. 28. 00:55
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
A megelőzés lenne az egyetlen lehetőségünk, de mi nem megelőzzük a bajt, mi tápláljuk a pusztulásunk tüzét
2009. febr. 28. 01:01
 3/19 anonim válasza:
1%
milyen pusztulasunk tuzet mirol beszeltek hulye nepseg
2009. febr. 28. 01:04
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem mi pénzelünk minden cigót? Nem mi tűrünk el mindent? NEm mi vagyunk képtelenek cselekedni?
2009. febr. 28. 01:07
 5/19 anonim válasza:
83%
Egyszerű...szélsőjobbra kell szavazni, és nem lesz gond a cigokkal meg a zsidokkal.
2009. febr. 28. 02:07
 6/19 anonim ***** válasza:
79%
Tutti lepontoznak , de nem erdekel , leiroma a velemenyem inkabb egy jovokepet , kepzeljetek el egy orszagot , ahol tobb a cigany , es te vagy a kisebbseg ,a ciganyok vezetik az orszagot stb. Aki nem cigany azt kikozositik, megalazzak, megverik igy elszegenyedunk mert munkahelyen is terrorizalva leszunk es nem birjuk majd. Elkezdunk bunozni, hogy ne pusztuljunk ehen , a kormany bevezeti a halalbuntetest , aki lop az az eletevel fizet , kiveve persze ha cigany... Mar igy is a cigany a vedett faj , barmit csinalhat! Ha forditva lenne , gondoljatok bele, mi lennenk kevesebben , mi eloskodnenk rajtuk, mi gyilkolnank es fosztogatnank oket, ok meddig turnek? nem sokaig maradnank eletben az biztos ! es persze , hogy koztuk is van rendes isten alddja meg oket! Nem kell bantani oket , viszont meg kell szuntetni a pozitiv diszkriminaciot , es a korrupt rendoroket, akik egyutt dolgoznak a maffiaval elzarni jo sok evre ! Amugy szerintem ha csak ciganyok maradnanak az orszagba annyira tonkretennenek mindent , hogy egy ido utan nem tudnanak itt maradni keresnenek mas orszagot, ja es elobb utobb egymast is kinyirnak ha mar nem lenne mas akin levezessek az agresszivitasukat.
2009. febr. 28. 03:56
 7/19 anonim ***** válasza:
94%

Semmit,mert a magyar nem mer lépni a cigányok ellen sajna!

A cigányok meg kiírtják szépen a magyarokat, és nyekk,ővék az ország!

Már most azt csinálnak amit akarnak!

2009. febr. 28. 08:37
 8/19 anonim ***** válasza:
3%
Belegondoltam. Akkor mi lennénk ott, ahol most ők, és lehetetlen lenne kitörni annak is, aki akar, mert származás miatt kinéznének. Jó lenne? Ebbe is gondolj bele. Aki fel akar állni, azt segíteni kell, a többitől meg azt a kis segítséget is el kell venni. Így kellene hozzáállni, és akkor nem lenne baj. Aki ezt nem látja, az nem volt még nőként pályakezdő egy olyan szakterületen, ahol a többség pasi, de ez a szakterület szempontjából nem lenne fontos.
2009. febr. 28. 08:54
 9/19 A kérdező kommentje:

Én is hasonlókra gondoltam, mint ti.

Sajnos nagyon valószínű, hogy ez fog történni...

De azt nagyon nem értem miért adják még a lovat is alájuk az illetékesek, politikusok.

Mintha egy roma többet érne, mint egy magyar.

És szerintem Magyarország a magyaroké, nem a cigányoké, de ők ezt máshogy látják.

És szerintem ők nagyon jól tudják, hogy előbb-utóbb ők lesznek itt a górék, és ezért teszik már hosszú ideje, amit csak akarnak.

Viszont azok akik tehetnének valamit,miért hagyják ezt?

Na ezt már végképp nem értem.

2009. febr. 28. 11:03
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, bárki és bármilyen szinten tehetne, de azért nem tesz, mert:

- nem akar

- nem tudja, hogyan

- érdekében áll nem tenni

Pl. a feltörekvőket nem kell elzavarni, ezt is lehetne tenni, velük, de mégse teszik sokan. Aki tenne valamit, és nem tudja, hogyan, utánajárhatna. A politikának meg érdekében áll, hogy az ország megosztott, hiszen csak így tudnak fennmaradni, és tovább rabolni a népet kényelmesen.

2009. febr. 28. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!