Jó húzás az, h a Fidesz egymagában "alkotmányoz"?
Csak mert így akkor valóban egy tisztán pártalkotmény lesz, és erre lehet majd hivatkozni, és azonnal újat csinálni, ha változna a szélirány netán 3 év múlva ...
Hogyan gondoljátok?
"Miért tartana minket tahónak a külföld? Az alkotmányozás folyamata belügy, nemzeti hatáskör. "
na azért ezzel vigyázzunk .... mint mondtam, én még spanyol híradóban is láttam lesajnálni "a szerencsétlen hülye magyarokat", és aztán elgondolkodtam az érveiken, és sajna igazuk van.
Másrészt figyi azért mióta Unió vagynk, azért olyan szempontból nem belügy, hogy egy sor nemzetközi és eu-s szabályozással összhangban kéne lennie, de persze ez nem nagyon érvényesül szinte sehol. Mi viszont ilyet nem tehetnénk meg sztem ebben a helyzetben. Még ha a franciák mondják azt, h "le vagy te szar.va eu, és csak azért is szembe megyek veled, az is más kérdés, na de mi ezt nem tehetjük meg. Már a szabsértési tv. módosítása miatt is kaptunk éles bírálatokat, mi lesz itt majd az alkotmánnyal?
Lényeg a lényeg, egyáltalán nem véletlen, hogy a civilizált Nyugat minket balkánnak néz ..... adtunk rá okot bőven!
Nem jól látom ? Valahol Austria határa jelenti az eu civilizált részének határát, és egy nyugatinak onnantól keletre már balkán szinte minden. Ez is tapasztalat.
Ezt is rosszul látom?
21:00
igen, ez elgondolkodtató valóban ....
18:05 --jaja, valahogy így
18:09 -- hát elkeserítesz, h egyáltalán ilyen hangnemben tudsz csak írni :(
"18:09 -- hát elkeserítesz, h egyáltalán ilyen hangnemben tudsz csak írni :("
Ha játszod(?) a hülyét, akkor így kell sajnos.
Beszélgetni kell , mert kilátástalan a helyzetünk.A fidesz
megvezeti az embereket önálló életet, egy 28-38 éves középkorú nem tud elkezdeni.Vélemények???!("veszekedés menteseket kérek", ki hol tart mondjuk 5évvel az össz.költ után ,-szülői segítség nélkül???)
Előzőhöz: mit tesznek a fiatal politikusok , MA hányan lesznek a tüntetésen??? Üres a parlament az ÜLÉSEKKOR az
1millkás bérükért!!?
Kérdezőhöz:
Ha olyanok ülnének ott akik akarnak tenni az emberekért Mo-ért, és ha nem nyüzsögnek visszahívhatók lennének stb..stb ...mentelmi jog azonnali vissz.von....
De azth.elég ebből majd 3év múlva talán!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!