Az MSZP-nek is van alkotmánytervezete, amit még 2006-ban csináltak, szintén pártalkotmány. Nem álszent így alkotmányos puccsról beszélni?
ma 21:10
A 2/3 jogot ad az alkotmánymódosításra.
Ezt mindenki tudta, amikor elment szavazni.
Aki a Fideszre szavazott, az a kétharmadra is szavazott, mert köztudott volt, hogy benne van a pakliban a kétharmad.
Én még emlékszem - ellentétben bizonyos szelektív emlékezetűekkel - hogy a választás előtt végig azon cirkuszolt az MSZP, hogy azért szavazzon még az is az MSZP-re, akinek amúgy elege van az MSZP-ből, hogy ne legyen kétharmada a Fidesznek.
Hónapokat őrjöngött végig a baloldal azon, hogy mivel fog járni a kétharmad, és ezért a lakosság szavazzon az MSZP-re. Aztán mégis megszavaztuk a Fideszt. Nem mondhatod, hogy nem tudták a szavazók, mire szavaznak. Én is a Fidesz kétharmados többségére szavaztam, milliókkal együtt. Abba kellene már hagyni ezt az álszent idétlenkedést a kétharmad körül.
21:15
"A 2/3-ad a törvények szerint felhatalmazást ad"
Csak hát ezt hiába próbálod megértetni drága szoci fórumtársunkkal, mert ő tervszerűen hazudozik.
"A 2/3-ad a törvények szerint felhatalmazást ad, így innentől kezdve tök mindegy, hogy mi volt benne a programban."
ez csupán annyi a baj, hogy maga OV nyilvánította ki azon véleményét, hogy a 2006ban választást nyert MSzP illegitim (noha törvényes), mivel nem azt csinálja, mint amit a választások elött igért, sőt nem egy fideszes nagykutya egyenesen választási csalást emlegetett ezzel kapcsolatban...
de, álszent.
hol ezzel a gond? már megszokhattuk volna ezt az mszp-től. nekik most arról fog szólni ez a 4 év, hogy minél jobban lejárassák a fideszt. ezt láthattuk a magánnyugdíjpénztárnál, a médiatörvénynél, és most az alkotmánynál is. és lesz még rá több példa...
de a sok buta embernek ez kell, és ezért fogják megnyerni a következő választást. és ez fogja magyarország végét is jelenteni. de tudjátok mit? ez a sok hülye állat meg is érdemli... gyúcsányra keee szavazniie......
az okosabbja meg ígyis-úgyis elmegy innen.
ez a helyzet.
Sajnos. :S
De ez nekünk is gáz lesz, mert én szeretek itt élni.
Kedves kérdező: nincs füled a hallásra...
Igen, óriási a különbség az alkotmány és a "rabszolga" között. Csak a szimbólumot kellene megértened. Látod ez jellemző az egész "bagázsra", ha saját magadról van szó, azonnal a felmentésedet hangoztatod. Gondolkodjál.
21:10
"Szerinted 2/3-dal mindent szabad nekik csinálni?"
Alkotmányozni mindenesetre szabad nekik. Kéretik tudomásul venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!