Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP-nek is van alkotmányte...

Az MSZP-nek is van alkotmánytervezete, amit még 2006-ban csináltak, szintén pártalkotmány. Nem álszent így alkotmányos puccsról beszélni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 20:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
20%

ma 21:10

A 2/3 jogot ad az alkotmánymódosításra.

Ezt mindenki tudta, amikor elment szavazni.

Aki a Fideszre szavazott, az a kétharmadra is szavazott, mert köztudott volt, hogy benne van a pakliban a kétharmad.

Én még emlékszem - ellentétben bizonyos szelektív emlékezetűekkel - hogy a választás előtt végig azon cirkuszolt az MSZP, hogy azért szavazzon még az is az MSZP-re, akinek amúgy elege van az MSZP-ből, hogy ne legyen kétharmada a Fidesznek.

Hónapokat őrjöngött végig a baloldal azon, hogy mivel fog járni a kétharmad, és ezért a lakosság szavazzon az MSZP-re. Aztán mégis megszavaztuk a Fideszt. Nem mondhatod, hogy nem tudták a szavazók, mire szavaznak. Én is a Fidesz kétharmados többségére szavaztam, milliókkal együtt. Abba kellene már hagyni ezt az álszent idétlenkedést a kétharmad körül.

2011. ápr. 2. 21:21
 12/27 anonim ***** válasza:
16%

21:15

"A 2/3-ad a törvények szerint felhatalmazást ad"

Csak hát ezt hiába próbálod megértetni drága szoci fórumtársunkkal, mert ő tervszerűen hazudozik.

2011. ápr. 2. 21:22
 13/27 anonim ***** válasza:
82%

"A 2/3-ad a törvények szerint felhatalmazást ad, így innentől kezdve tök mindegy, hogy mi volt benne a programban."

ez csupán annyi a baj, hogy maga OV nyilvánította ki azon véleményét, hogy a 2006ban választást nyert MSzP illegitim (noha törvényes), mivel nem azt csinálja, mint amit a választások elött igért, sőt nem egy fideszes nagykutya egyenesen választási csalást emlegetett ezzel kapcsolatban...

2011. ápr. 2. 21:36
 14/27 anonim ***** válasza:
33%

de, álszent.

hol ezzel a gond? már megszokhattuk volna ezt az mszp-től. nekik most arról fog szólni ez a 4 év, hogy minél jobban lejárassák a fideszt. ezt láthattuk a magánnyugdíjpénztárnál, a médiatörvénynél, és most az alkotmánynál is. és lesz még rá több példa...

de a sok buta embernek ez kell, és ezért fogják megnyerni a következő választást. és ez fogja magyarország végét is jelenteni. de tudjátok mit? ez a sok hülye állat meg is érdemli... gyúcsányra keee szavazniie......

az okosabbja meg ígyis-úgyis elmegy innen.

ez a helyzet.

2011. ápr. 2. 21:36
 15/27 A kérdező kommentje:

Sajnos. :S

De ez nekünk is gáz lesz, mert én szeretek itt élni.

2011. ápr. 2. 21:41
 16/27 anonim ***** válasza:
62%

Kedves kérdező: nincs füled a hallásra...

Igen, óriási a különbség az alkotmány és a "rabszolga" között. Csak a szimbólumot kellene megértened. Látod ez jellemző az egész "bagázsra", ha saját magadról van szó, azonnal a felmentésedet hangoztatod. Gondolkodjál.

2011. ápr. 2. 21:44
 17/27 anonim ***** válasza:
40%

21:10

"Szerinted 2/3-dal mindent szabad nekik csinálni?"

Alkotmányozni mindenesetre szabad nekik. Kéretik tudomásul venni.

2011. ápr. 2. 21:50
 18/27 anonim ***** válasza:
56%
Tegyük fel, én írtam egy alkotmánytervezetet 2006-ban magamnak. Akkor most miért nem bírálhatom a mostani Orbán-dekrétumot? Hogy függ ez össze?
2011. ápr. 2. 22:03
 19/27 anonim ***** válasza:
33%
Amit az mszp bűnbanda művel az már túltesz mindenen és.széggyeljék el magukat!.ök azok akik nem kérdezték volna ki az enberek véleményét és mélyen áşsák el magukat! Az emberek szemébe ez az mszp bűnbanda egy nagy nulla és aki ezrk után mond valami rosszat a fideszről az széggyelje el magát!
2011. ápr. 2. 22:13
 20/27 anonim ***** válasza:
60%
Ne beszéljetek már zöldségeket. Mindenki tudta, hogy ha meglesz a kétharmad, akkor új alkotmány lesz, ezt senki nem is tagadta.
2011. ápr. 2. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!