Vissza kéne hozni az Ősiség Törvényét?
Ha ezen a vonalon elindulunk, miért ne írjuk bele azt is, hogy magyar ember nem ajándékozhatja és adhatja el a földjét. Végül is kinek kell a hitelezés, ami biztosítja a gazdaságunkat. Csak ezt már Széchenyi is megszüntette. De biztos vannak itt olyanok, akik szerint Ő is hazaáruló volt, és csak a zsidók kezére játszotta az országot :)
08:35
Konkrétan azzal semmi, Varga szerint is "semmiféle hátránnyal nem jár". Viszont akkor semmiféle előnnyel sem. Magyarul tök felesleges dolgokat írnak az alkotmányba, miközben alap emberi jogok és kötelezettségek kimaradnak.
Én a logikáról beszéltem, a gondolkodásmódjukról. Hogy gyakorlatilag olyanok, mint a kisiskolások, akik minden hülyeséget kimondanak, és bele akarnak írni az alaptörvénybe, csak éppen nincs tanárnéni, aki gátat szabjon az ámokfutásuknak. Én nagyjából így írnám körül a mostani 2/3-os alkotmányozást.
Mi van?
Amúgy érdekes, hogy éppen miénk a soros EU elnökség,aminek ugyan sok jelentősége nincs, de azért ez így röhejes. De legalább most már lehet tudni, hogy biztosan nem lesz euro. Annyira nem is bánom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!